Kajlina tajna mladolikosti mogla bi da vas otera - u stečaj

24 Sata (Serbia) - - STIL - Uj

KOLAGEN - Nakon što se pozdravila s korišćenjem botoksa, Kajli Minog je za svoj mladalački sjaj „okrivila“jeftinu kremu. Međutim, čini se da je razlog za njen devojački izgled ipak nešto skuplji.

Kajli možda koristi jeftine kreme, ali glavni razlog za njen neverovatan izgled jesu tretmani kolagenom koji koštaju više od 300 evra. Australijska pevačica je veliki fan ove procedure koja uključuje gađanje radio-frekvencijama kako bi se učvrstilo kožno tkivo i podmladilo lice. Nakon šest osnovnih tretmana, Kajli se sada pridržava programa održavanja, koji podrazumeva sat vremena dugačak tretman na svakih nekoliko meseci.

Tretman deluje na srednje i dublje slojeve kože i ne oštećuje njenu površinu. Ovi talasi kolagena su potpuno bezopasni i veoma opuštajući. Koža posle njih dobija sjaj, a procedura ne uključuje davanje bolnih injekcija.

- Kajli veruje da je tretman s njene kože skinuo godine, ali bez onog smrznutog i neprirodnog izgleda koji ostaje posle botoksa - izjavio je jedan od njenih bliskih prijatelja.

Kajli je javno pričala o svom strahu od starenja, a čini se da je najzad pronašla način da ga zaustavi - barem na neko vreme.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.