HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - VAŠ LIČNI ASTROLOG Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Stresan dan sa srećnim ishodom; nove životne lekcije. Potrudite se da budete vredni, strpljivi i odgovorni. Moguće su povrede na radu; budite oprezni u vožnji.

Dan u kojem rešavate tuđe probleme zapostavljajući svoje.

BIK (21.4 - 21.5)

Dozvoljavate da vas drugi savetuju i zadaju glavobolje. Iskoristite dan za pozajmicu, putovanje ili kraće kurseve. Akutni bolovi nepoznatog uzroka; slabost i pad energije. Pomoć možete naći u inteligentnim i obrazovanim ljudima.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Nedovoljno motivisani i prezasićeni; dan za promene. Vredni i odgovorni; kvarovi tehnike i opreme, izdaci. Različiti bolovi i akutni problemi; sve će biti dobro. Primetićete kako se dugo ništa ne menja u vašem životu.

RAK (22.6 - 22.7)

Pojačana posesivnost i ljubomorne scene; jake strasti. Novčani dobici, ostvarive želje i planovi; blagostanje. Izbegavajte masno, mesne prerađevine i dugo sedenje. Odličan dan da započnete novi posao ili nešto promenite.

LAV (23.7 - 23.8)

Moguća su blaža razočaranja, ali i to je deo ljubavi. Težak put do zarade; sreća u javnom nastupu i sceni. Dve jače kafe popravljaju dan; krepki i sveži.

Na miru pogledajte dobar film i opustite se.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Radost, sreća, ljubav i zadovoljstvo; sve ide kako treba. Blaži prosperitet, sretna kupovina i dobra saradnja. Moguća glavobolja i potištenost; lek nađite u samoći. Dan za putovanja, pisanje i teže mentalne aktivnosti.

VAGA (24.9 - 23.10)

Partner će izlečiti tugu i nadomestiti ono što nemate. Povoljno za mašince, električare, prodavce i agente. Mogući problemi želuca; izbegavajte gazirane sokove. Mogu vam pomoći osobe koje žive i rade u inostranstvu.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Partner će umeti da vas zabavi; bolje nego što ste navikli. #Još jedan protraćen dan; nešto para da podmirite račune. Odrecite se stvari koje jako volite kako bi bilo bolje.

Pravi trenutak da uradite nešto novo, lepo i neočekivano.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Propuštene prilike koje ostavljaju gorak ukus; dosada. Odličan dan za kupovinu, trampu i novčanu pozajmicu. Moguć je pad energije i vitalnosti; bavite se sportom. Dan za odmor, dokoličarenje, šetnju i razbibrigu.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Kontakti sa ljudima iz drugog grada; osveženje u ljubavi. #Sve vam ide od ruke; nadajte se dobrom, nešto para. Provedite vreme povučeni i izolovani; lek u tišini.

Dan za ulepšavanje, šetnju i ozbiljniji trošak.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Nepredvidive i neočekivane ljubavne zavrzlame; poučno. Problemi u javnosti, organizaciji, politici; troškovi.

Bolovi koje vučete od ranije; lepo i ugodno popodne. Pročitajte roman „Gertruda“od Hermana Hesea.

RIBE (19.2 - 20.3)

Situacije koje osnažuju i jačaju vezu; neobični susreti. Miran dan; dobro za pozajmicu, kredit i rad sa novcem. Ukoliko ste bili slabi uspešno ćete se oporaviti. Uzbudljiv TV program podstiče razvoj i ambiciju.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.