HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Nešto bolji dan od prethodnog; male radosti i jake strasti. Nešto poslovnog uspeha u ugostiteljstvu i trgovini; novac. Energiju potražite u zajedničkim okupljanjima i druženju. Dan za sređivanje ormara, brisanje prašine i popravku.

BIK (21.4 - 21.5)

Nećete biti zapostavljeni; umetnik ljubavi i romantični. Očekujte novac; možete biti uznemireni zbog drugih ljudi. Potrudite se da što više jedete žitarice, voće i povrće.

Pravi trenutak da razmišljate o greškama i prolaznosti.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Uspeh i sreća putem prepiski i razgovora; povoljan dan. Uspeh i sreća u svim oblastima poslovanja; dobre vesti. Bavite se sportom; slabija kondicija i vitalnost.

Nevolje dolaze od onih koji malo rade, a mnogo obećavaju.

RAK (22.6 - 22.7)

Kako ste posejali tako i žanjete; dan za učenje na greškama. Dan u kojem mnogo toga ne prija, a ne možete promeniti. Unosite više voća i povrća; slabost izazvana stresom.

Idealan trenutak da se isključivo bavite svojim tegobama.

LAV (23.7 - 23.8)

Više pravih prilika za samce; dobro u svakom slučaju. Odličan trenutak za novčanu pozajmicu, pomoć i razvoj. Klonite se neugodnih i opasnih ljudi; nemir i stres. Zaštitite se od svih negativnosti i teških emocija.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Razgovori kojima niste dorasli; nepotrebni sukobi i brige. Povoljne poslovne prilike; uspeh u kupovini i prodaji. Problemi starijim ljudima i srčanim bolesnicima; brige. Dan za odmor; radite samo ono što volite i što vam prija.

VAGA (24.9 - 23.10)

Bez značajnijih promena; čekati, misliti i nadati se. Dobre ideje za izlaz iz krize; nešto novca za troškove. Varljivo vreme će uticati na vaše raspoloženje; brige. Opustiće vas druženje sa dragim i pozitivnim ljudima.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Potrudite se da ne budete previše cinični i skeptični. #Tek toliko da otaljate dan; manji trošak, popravke i servis. Bićete osetljivi i ranjivi na tuđe opaske i provokacije. Preterana očekivanja donose brige, gnev i razočaranja.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Dobra prilika da se zaborave brige i nemiri iz prošlosti. Do novca stižete jedino napornim radom i zalaganjem. Ništa se posebno neće promeniti; relativno dobro zdravlje. Drugi koriste retke slabosti vašeg karaktera.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Odličan dan za nova poznanstva, druženje i razonodu. #Slabi momenti za put, pozajmicu i kredit; čuvajte novac. Pad imuniteta i blaži problemi koje lako rešavate. Pomoć i zaštita stiže od retkih, starih i pravih prijatelja.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Dobre prilike za zajednička putovanja ili istraživanja. Miran i običan dan bez sadržaja; bez premije i boljitka. Solidno zdravlje, bez naročitih teškoća i problema.

Sreću i spokoj danas pronalazite u porodičnom okruženju.

RIBE (19.2 - 20.3)

Drugi će vam pomoći ukoliko postoji prepreka u ljubavi. Zadovoljni svojim učinkom; nešto para i dobre vesti. Ne mislite o bolestima i problemima; vitalnost i snaga. Pročitati „Pisma Haralampiju“Dositeja Obradovića.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.