HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković

OVAN (21.3 - 20.4)

Nećete naići na željenu reakciju; ne treba da se razočarate. Nedovoljno cenjeni i poštovani; blaži troškovi i nemir. Nevolje u saobraćaju i komunikaciji; budite oprezni. Životne teškoće i raznovrsna dešavanja doprinose krizi.

BIK (21.4 - 21.5)

Šta god da se dešava, partner gotovo uvek pobeđuje. Moguće povrede na radu; budite oprezni i vodite računa. Akutni problemi starijim ljudima; glavobolja i stres. Provedite vreme s porodicom, partnerom i dragim ljudima.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Ljubav je kada sa partnerom delite najdražu stvar.

Uspeh na poslovnom planu; dobre vesti, ortački poslovi. Počnite da odvajate bitne od nebitnih stvari; nervoza. Drugi su krivi, a vi radite pošteno, marljivo i savesno.

RAK (22.6 - 22.7)

Darežljivost i strpljenje doprinose boljoj situaciji. Osrednje; loše za kladionicu, lutriju i sumnjiv posao. Izbegavajte meso i mesne prerađevine; pad energije. TV junaci će nadomestiti životnu prazninu i čemer.

LAV (23.7 - 23.8)

Neka vas ne sokole vaši podvizi, šarm i optimizam. Dobro vreme za pomoć, protekciju, pozajmicu ili kredit. Povremene glavobolje ili upale; nešto bolje popodne. Praštajte drugima i dobrom se nadajte.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Domišljatost jedne Device gasi ljubavni žar i strast. Uspeh u putevima i velikim poslovima; ne važi za ostale. Zdravlje potražite u razgovorima, druženju i sedeljkama. Ne oslanjati se uvek na razum i intelekt.

VAGA (24.9 - 23.10)

Lako ćete zaboraviti sve dogodovštine; dosada.

Budite vredni i nadajte se povoljnim vestima; novac. Idealan dan za odvikavanje od cigareta i poroka. Ponekad je potrebno da se oslonite na vlastite snage.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Nešto bolje nego prethodnog dana; posvetite se partneru. Kolege vam pomažu da iskažete vaše talente.

Promenljivo zdravlje, neodlučnost, brige i jadikovke. U dokolici budite vredni, marljivi i preduzimljivi.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Partner na strmini dodaje još jedan golemi kamen. Bićete bez pravih ideja; mogući su blaži novčani dobici. Izbegavajte uznemirujuće vesti ili trač; napetost.

Što više dajete i pomažete, sve više dobijate.

JARAC (22.12 - 19.1)

Mogućnost da se spasite i rešite nagomilane probleme. Dinamičan dan za sve one koji žive od znanja i veštine. Razne životne tegobe stoički podnosite; izdržljivost. Prijatelji pomažu i čine život lepšim.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Dobar seksualni život i pozitivna ljubavna dešavanja. Ideje, slaba kolegijalnost, novac kasni, kritike od šefa. Izbegavajte kavgu, provokacije, raspravu i brzu vožnju. Vaše planove osujećuju vrli prijatelji i svi ostali.

RIBE (19.2 - 20.3)

Budite sa partnerom i u dobru i u zlu; ljubavni test. Neostvarene ambicije, promašeni poslovi, veći rizik. Ne dozvolite da zdravlje trpi zbog lenjosti i inertnosti. Sično se sličnom raduje; budite aktivniji nego obično.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.