Vreo parti vikend

PROVOD - Pred nama je (još jedan) odličan vikend za provod. Svega tu ima, a ovo su samo neke preporuke. ak

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА -

Pred nama je odličan vikend za provod. Svega tu ima, pa birajte da li ste za tehno, džez, sećanje na Milana Mladenovića, ruske gotičare...

RAVEOLUTION Francuska tehno atrakcija Traumer i najlepša dama ukrajinske elektronske scene Nastia zvezde su žurke Raveolutionu 4. novembra u Hangaru Luke Beograd. Podrška su John Belk i Peter Portman. Karte od 690 do 1.500 dinara.

IGOR VINCE Igor Vince nastupa večeras u Elektopioniru sa svojim Drum, brass & keys bendom u klubu Elektropionir. Karte na ulazu su 500 dinara.

DJ REDSHAPE Mistični DJ Redshape danas slavi deset godina postojanja na underground sceni - i to u Beogradu. Čovek s crvenom maskom najavio je pravi tehno set u klubu Drugstore, a domaća podrška biće mu Marko Milosavljević i Kristijan Molnar.

ROUND MIDNIGHT Mikser House nastavlja sa Round Midnight džez večerima koje kroz filmske projekcije i tribute izvedbe odabranih muzičara daruju publici jedinstveni višečasovni omaž velikim stvaraocima - danas Horasu Silveru i Deksteru Gordonu. Veče počinje u 23 sata, a svi koji izdrže do 4 dobijaju doručak (vruć burek i jogurt) na poklon. Ulaz 250 dinara.

U ČAST MILANA MLADENOVIĆA Grupa Krug, koja već duže od decenije čuva sećanje na EKV, nastupa u subotu u Božidarcu (20 sati), povodom 22 godine od smrti Milana Mladenovića. Gosti na koncertu biće Marko Aleksandar Gajić i Istočni blok. Karte u pretprodaji su 500, na ulazu 700 dinara.

GOTIČARSKI HRAST Drugi Sveslovenski festival Hrast biće održan u subotu u klubu Sioux, a nastupiće Percival (Poljska), Kalevala (Rusija) i Woodscream (Rusija), uz podršku domaćeg benda Groteska i zanimljiv prateći program. Karte su 990 dinara.

CONJUNCTION 003 Još jedna konjunkcija dovodi dve poznate ekipe - Luku i Bojana iz Concrete Djz organizacije i Veljka i Saleta iz Pressure Pointa. Ovi momci su poznati po pravljenju odlične atmosfere, pa proverite u subotu na splavu Povetarac. Karte koštaju 300 dinara, a konjunkcija kreće od 23 sata.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.