HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Budite nesebični i posvetite se partneru bez rezerve.

Teško do zarade; uspeh agentima, pravnicima i trgovcima. Izbegavajte gazirane sokove, brzu hranu i cigarete.

Dobro vreme za kratko putovanje; brige oko rođaka.

BIK (21.4 - 21.5)

Pažnja, sloga i naglašene strasti; troškovi u vezi partnera. Neostvarene ambicije, promašeni poslovi, veći rizik. Lenost je uzrok mnogih bolesti i čovekovih problema. Ukoliko ste tužni i depresivni, samo nastavite tako.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Pravi trenutak da razgovarate o kratkom putovanju. Srećnije nego obično; moguć napredak i poboljšanje. Osetljivi hronični bolesnici i starije osobe; pad snage. Može se dogoditi da vas ne prihvataju bliski ljudi i žene.

RAK (22.6 - 22.7)

Ljubavni preokret i radost; kontakti sa romantičnim ljudima. Blaži prosperitet, kupovina, slučajna zarada, napredak. Moguća glavobolja i potištenost; unesite više tečnosti. Dozvoljeno je pomagati ljudima koji pate.

LAV (23.7 - 23.8)

Pomoć i podrška mladih ljudi; šansa za novo poznanstvo. Uspeh u putevima i velikim poslovima; ne važi za ostale. Potrudite se da budete aktivniji u svim životnim oblastima. Najbolju utehu i razumevanje će vam pružiti partner.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Za ljubav je potrebno dvoje; dan za borbu i optuživanja. Naporan dan sa srećnim ishodom; uspeh u novinarstvu. Čelično zdravlje, dobra kondicija, vitalnost, sport. Idealan dan da budete srećni, bezbrižni i spokojni.

VAGA (24.9 - 23.10)

Nepotrebne priče kojima postižete suprotni efekat; brige. Uspešne konsultacije i poslovi; sitan novac, dobici. U zdravom duhu zdravo telo; odrecite se slatkiša i mesa. Iskoristite dan; budite istrajni, uporni i odgovorni.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Nećete imati priliku da zanovetate ili se raspravljate. #Pedantni i dobri u poslu; sitne premije, pohvale i novac. Zdravlje potražite u razgovorima, druženju i sedeljkama. Idealan dan za provod, izlaske i druženje.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Ne trebate previše zamarati svog partnera; solidan dan. Dan za privatnike, preduzimljive, hrabre i uporne. Breme života i blaže tegobe koje stoički podnosite. Povoljan momenat za učenje stranih jezika.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Dan će zavisiti od vašeg raspoloženja; pozitivan ishod. #Lep odnos na poslu, prijatna iskustva i veći troškovi. Problemi vezani za nepravilnu ishranu, brige i stres. U teškom danu se obratite ljudima koji su zadovoljni.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Pad raspoloženja i osećaj nezadovoljstva; ljubavni jadi. Povoljan dan za ljude bez posla; uspeh u maloprodaji. Uzdržavajte se jake, kalorične i začinjene hrane.

Slab dan za ulaganja, investicije i novčanu pozajmicu.

RIBE (19.2 - 20.3)

Pokažite partneru najbolje deo sebe; šansa za pomirenje. Bez pravih uzbuđenja; blaži trošak, kupovina, prodaja. Dobro, stabilno i bez većih zdravstvenih problema.

Slab dan za inovacije, novi početak ili pokretanje posla.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.