Tako mi brade mog čukundede Vikinga!

Drugi festival „Imam bradu najlepšu u gradu” održan je u nedelju u Dorćol Platzu. Žiri je imao nezahvalan zadatak da proglasi pobednike u nekoliko kategorija, a mi smo iskoristili priliku da učesnicima postavimo nekoliko nezgodnih pitanja.

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ -

BRADONJE - Očekivano, ceo prostor Dorćol Platza vrveo je od bradonja, a njih tačno 67 je uzelo učešće u takmičenju. Mislim da samo momak koji je radio na ulazu kao obezbeđenje nije ima bradu. Nekako se isticao.

A Marko Vasić je na takmičenje došao u unikatnoj vikinškoj odori. Uboli smo pitanje koje mu najviše postavljaju (i koje ga posebno nervira), a ono glasi - zašto puštaš bradu?

- Kad ljudi shvate da jednostavno volim bradu i da je ne nosim zbog trenda prestanu da me dave. Uopšte se nisam brijao dve i po godine, ali je trimujem, naravno - rekao nam je ovaj vikinški ratnik iz Beograda.

Na pitanje da li se seća kako mu je lice izgledalo bez brade, kratko i jasno nam je odgovorio: „Ne”.

Zbog svog prepoznatljivog stajlinga Marka su ljudi, i znani i neznani, saletali da se slikaju s njim. Nikoga nije odbio. Čak je i Karlo Zagorac, jedan od organizatora manifestacije i voditelj takmičenja, bio oduševljen njegovim izgledom.

I znate ko ima bradu najlepšu u gradu? Bečlija Danijel Erber! On je prosto oduševljen Beogradom, a ono što mu se najviše sviđa jeste naša opuštenost. I on nam je otkrio glavnu manu „statusa bradonje”.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.