Džikić: Solnok je prilika da se mladi dokažu

24 Sata (Serbia) - - SPORT - Vt

UZDRMANI - Posle još jedne blede partije i drugog poraza u ABA, a trećeg u poslednja četiri meča, crno-beli nisu imali vremena za analizu i odmor.

Partizan danas (18 sati) čeka utakmica četvrtog kola FIBA Lige šampiona protiv prvaka Mađarske Solnoka, a izostaće zbog povreda Novica Veličković i Đorđe Majstorović. Udarac je dobio i Vil Hečer, ali nije tražio poštedu, već se našao u autobusu u kojem je bilo mesta po prvi put od početka sezone za Tanaskovića, dok se Pot ponovo vratio u roster.

Glavno pitanje koje se nameće treneru Aleksandru Džikiću jeste kako dići ekipu posle Crvene zvezde i energetski i motivaciono, uz sve zdravstvene probleme.

- Pa to je svakako teško. Na zahtevnu utakmicu psihički i fizički kakav je derbi, vezujemo putovanje i utakmicu za manje od 48 sati. Uz to, igraćemo bez povređenih Veličkovića i Majstorovića, koji su ostali u Beogradu. S druge strane, eto prilike za neke druge da pokažu da na njih može da se računa. Nema se vremena za bilo koje druge priče osim o sledećoj utakmici. Svakako da želimo još više borbenosti, odlučnosti, hrabrosti, čvrstine, inicijative - izneo je očekivanja Aleksandar Džikić.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.