On je zver! Velšani se plaše Mitrovića

24 Sata (Serbia) - - SPORT - M. Rangelov

Da li će Mitro i protiv Velsa biti u elementu? Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između fudbalera Srbije i Bejla i drugova na programu je u subotu (20.45 sati), a Ostrvljani pred ovaj susret veruju da je najveća pretnja Aleksandar Mitrović.

SNAGA - Forma napadača Njukasla je u velikom usponu. Mitrović je postigao pet golova za crno-bele i skrenuo je pažnju svih ljubitelja fudbala na Ostrvu. Njegove partije pomno prate i u Velsu. Tadić jeste prva violina “orlova”, ali već sada je jasno da će Velšani u pripremi utakmice najviše pažnje posvetiti upravo

Mitroviću.

Defanzivac Velšana Pol Dumet zajedno sa našim napadačem nastupa za Njukasl. On se vratio u nacionalni tim, a medijima iz domovine je pričao o Mitroviću.

- U dobroj je formi, prava je zver, odlično fizički pripremljen. Važan je za Srbiju i njegovo prisustvo na terenu se odmah vidi.

Ume da zadrži loptu, sigurna je u njegovim nogama. Dobro ga poznajem i upoznaću stručni štab reprezentacije sa Mitrovićevim kvalitetima - objasnio je Dumet.

Sa druge strane najjača karika Velsa je Garet Bejl. Fudbaler Reala iz Madrida je proglašen za najboljeg u prethodnom kolu španske Primere i “orlovi” će imati težak zadatak da ga zaustave.

KVALIFIKACIJE ZA SP, 4. KOLO

GRUPA D

SUBOTA Austrija - R. Irska 18 Gruzija - Moldavija 18 Vels - Srbija 20.45 Srbija 3 2 1 0 8:4 7 R. Irska 3 2 1 0 6:3 7 Vels 3 1 2 0 7:3 5 Austrija 3 1 1 1 6:6 4 Gruzija 3 0 1 2 2:4 1 Moldavija 3 0 0 3 1:10 0

ALEKSANDAR MITROVIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.