Najčudniji holivudski brak traje 23 godine

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - Mm

SKANDALI - Američki tabloid „Star“objavio je niz bizarnih priča o poznatom paru koje su otkrili njihovi prijatelji. Travolta i Keli život su posvetili sajetnologiji i ona im je važan deo života. Prijatelji Džona i Keli otkrili su da oni imaju veoma zanimljive seksualne fantazije. Travoltina supruga se često hvali onim što rade u krevetu.

- Džon obožava da upražnjava seks s Keli kad je ona kostimirana u stjuardesu, a on kao pilot. Zahteva da ga zove „kapetane“- otkrio je izvor.

Kad je imao 22 godine Travolta je bio vezi sa 20 godina starijom koleginicom. Istovremeno, Keli je bila u vezi sa Čarlijem Šinom, ali ga je ostavila nakon što joj je slučajno pucao u ruku.

Džon je nekoliko puta bio u centru gej skandala u raznim tabloidima širom sveta. Neimenovani fizioterapeut optužio ga je da mu je nudio novac u zamenu za seks, a onda je objavljena fotografija na kojoj se ljubi sa obezbeđenjem. Godinama postoji trač u Holivudu da je Džon već tri decenije u vezi sa glumcem Tomom Kruzom.

Svako pojavljivanje para u javnosti obično bude propraćeno podsmehom jer mnogi smatraju da je Kelisamo paravan za Travoltinu homoseksualnost iako su u braku već 23 godine i imaju dvoje dece. Najstariji sin Džet je preminuo 2009. godine.

Nijedan brak u Holivudu ne može se smatrati "normalnim", s obzirom na ogromnu pažnju javnosti, ali jedan se izdvojio po brojnim kontroverzama. Bračni život Džona Travolte i Keli Preston smatra se za najčudniji u Holivudu.

NERAZDVOJNI UPRKOS PODSMESIMA: TRAVOLTA I KELI PRESTON

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.