Ako ovo pročitate, nismo vam mi krivi

"IGRA PRESTOLA", 7. SEZONA

24 Sata (Serbia) - - ŠOU -

PROCURILO - Spojleri stižu, pripremite se... Priča je van pameti! A kad nije u „Igri prestola“? Kako piše „Hafington post“, korisnik sajta „Reddit“pod nikom Awayforthelads postovao je neverovatan broj veoma detaljnih spojlera sedme sezone.

Ovo je moglo da se smatra samo nagađanjem jednog fana dok pouzdani sajt sa GOT vestima

„Watchers on the

Wall“nije potvrdio radnju fotografijama i iz drugih izvora. Nalog korisnika „Reddita“je potom obrisan!

HBO je ostao bez komentara kada su u pitanju ove informacije. Dakle, izvori su autentični, predviđaju trudnoću, aferu, povratak pojedinih voljenih likova, kraj velikih kuća, mnogo smrti likova, naravno, i ludila od kojih će fanovima padati vilica.

Ne krivite nas. Izgleda da će doći do saveza između Sersei, Deni i Džona koji će se boriti protiv belih šetača. I dok Džon odbija da se privoli Deni, on se složio da preda svoju titulu kralja severa ako mu Džon pomogne da se bori protiv pretnje na severu.

Ono što sledi jeste jedna od najiščekivanijih scena u čitavoj seriji: Sersei, Tirion, Džon, Deneris, Džora, Varis, Misandei, Juron Grejdžoj, Planina i Pseto se sreću u Kraljevoj luci, gde je Džon doneo telo neumrlih da bi dokazao kako sedam kraljevstava mora da se ujedini protiv Noćnog kralja. Tirion brine zbog

Deninog temperamenta...

VIŠE NA WWW.24 SATA.RS

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.