HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - TV / HOROSKOP - VAŠ LIČNI ASTROLOG Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Podnošljivo, sporo, bez većih uzbuđenja i promena. Uspeh u putevima i velikim poslovima; iskoristite prilike. Bićete zdravi, jaki, izdržljivi i otporni na bolest.

Idealan dan za odlazak u bioskop ili večernju šetnju.

BIK (21.4 - 21.5)

Mučni i besmisleni razgovori; nešto bolje po podne. Izbegavajte raspravu sa kolegama; trnovit put do para. Sve u najboljem redu; dobro zdravlje i vitalnost. Ugledajte se na bolje, uspešnije i kvalitetnije ljude.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Dobar ljubavni život, izlasci, druženje i zadovoljstvo. Uspeh koji niste očekivali; povoljan dan za privatnike. Velika, bespotrebna mentalna aktivnost, nervoza i stres. Loš momenat za dušebrižničke savete i pametovanja.

RAK (22.6 - 22.7)

Razlog za brigu i neispunjenje ljubavnih želja; glasine. Uspeh u javnosti, službi, putovanju; nešto novca za život. Bez bolesti i bez većih opasnosti; ugodan i miran dan. Dan za učenje i rešavanje krupnih životnih stvari.

LAV (23.7 - 23.8)

Ulaganja koja se naposletku pošteno isplate; dobre vesti. Lep odnos na poslu, prijatna iskustva i veći troškovi. Radite vežbe; dobar san će vas osnažiti i preporoditi. Isplati se biti dobar, čestit i vredan; ne važi obrnuto.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Bićete zadovoljni i voljeni; napravite da vam bude lepo. Novac kroz razne vidove poslovanja; velika kupovina. Ugodite svom telu, zadovoljite čula i radite šta volite. Setite se da obradujete nekoga i udovoljite drugima.

VAGA (24.9 - 23.10)

Romantični susreti, novi ljudi, ljubavne zavrzlame. Ne brinuti se o tuđim poslovima; inostrani kontakti. Gurmanluk se ne isplati; želudačni problemi i brige. Potrudite se da ne pominjete tuđe živote i slabosti.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Lep provod, izlasci, odmaranje i na kraju ljubavne brige. #Prijatni poslovni kontakti, neplaćeni susreti, čekanje. Nemirni, razdražljivi i pospani; izbegavajte nasilnike. Oprostite svima koji su vam naneli bol ili nepravdu.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Razočaranja u ljubavi koje popravljamo dobrim ručkom. Povoljan dan za ljude bez posla; uspeh u maloprodaji. Elan, snaga i vitalnost; radujte se tome i uživajte. Možete se osloniti na porodicu i drage ljude.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Bićete zadovoljni, srećni i ispunjeni ljubavlju; sreća. Slab dan za izdavanje, prodaju ili kupovinu nekretnina. Energiju potražite u svežem voću i povrću.

Povoljan tren za kraće putovanje i kontakte sa strancima.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Dobri odnosi; sposobni za razgovor i zbližavanje. Ne trebate brinuti ako se snovi i želje ne ispune; rashod. Bez preteranih uzbuđenja; dugi dani i još duže noći. Idealan dan za provod, izlaske, druženje i zabavu.

RIBE (19.2 - 20.3)

Budite nesebični, strpljivi, puni razumevanja i saosećanja. Par interesantnih zamisli, očekivanja, bez bogatstva.

Akutni problemi starijim ljudima; glavobolja i stres. Provedite vreme sa porodicom, partnerom i dragim ljudima.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.