HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA -

OVAN (21.3 - 20.4)

Emotivni život i partnerstvo narušavaju bliski ljudi. Uznemirujuće vesti koje ne greju dušu; veći trošak. Izbegavajte konfliktne, depresivne i nemirne osobe. Osloniti se na porodicu, prijatelje i ljude na poslu.

BIK (21.4 - 21.5)

Razgovori rešavaju aktuelne probleme; napredak. Dan u kome postižete željene rezultate; bez žalbi. Sem nervoze, zdravlje je dobro; dan za preispitivanja. Uvek će se pojaviti ruka spasa koliko god teško bilo.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Simpatije na poslu ili u školi; nedostatak samopouzdanja. Ugodno poslovno okruženje; uspeh u trgovini i razmeni. Pojačana razdražljivost i nemir; dan za čajeve i san. Ne dozvolite da drugi budu rešenje za vaše probleme.

RAK (22.6 - 22.7)

Probaćete stvari o kojima ste samo maštali; očaravajuć dan. Uspeh privatnicima, programerima i inovativnim ljudima. Ne preterujte u zabavi; pad imuniteta, slabost i kriza.

Dan u kojem se ne treba oslanjati na pomoć drugih.

LAV (23.7 - 23.8)

Spremni za probleme, nadmudrivanja i dosadne priče. ...Kada sve polazi za rukom; uspeh u dizajnu i tehnici. Neotpornost na alkohol i lekove; vodite računa.

Uspeh kroz igru, druženje, lagane i površne stvari.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Sarajevske baladice obremenjuju dušu; setno po podne. Poslovni uspeh iznad očekivanja; dobitak i veselje. Dobro bi bilo da napravite rutinsku kontrolu i pregled. Budite umereni i skromni u svemu; negujte čiste misli.

VAGA (24.9 - 23.10)

Ništa ne može pokvariti ljubavnu harmoniju i sreću. Nešto malo novca da se dobro osećate; povoljne prilike. Snagu potražite u voću, povrću i ribljim proizvodima. Potrebno je da se družite i učite od ljudi; napredovanje.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Biće baš onako kako ste poželeli i zamislili; lep dan. #Dobre prilike i povoljne šanse za zaradu; radosne vesti. Promenljivo raspoloženje; niko miran i niko spokojan. Pričati uvek lepo i samo lepo o drugima.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Partner nije u stanju da bude prijatelj i pruži podršku. Nešto lakše i jednostavnije nego inače; sreća u poslu. Gubitak energije, slabost i hronično nezadovoljstvo. Započnite dan voćem i preskočite jutarnju kafu i cigarete.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Bolji dan nego što očekujete; šansa za pomirenje, radost. #Bolji poslovi, novčani dobici i potencijalni klijenti.

Sasvim solidno zdravlje; dobro ćete podnositi ostale.

Dan za učenje, upoznavanje, trgovinu i dobru kafu.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Sve stoički trpite i podnosite; analiza i otkrića.

Teška industrija jedne afričke državice; ozbiljan kapital. Umor i potištenost; jedan sasvim tipičan dan. Pomozite osobama koje su slabe, nežne i nemoćne.

RIBE (19.2 - 20.3)

Sposobni da od svega napravite cirkus; pogrešne odluke. Manje se nervirajte jer će sve biti onako kako treba.

Bez većih problema i muka; dan za dobru knjigu i dremež. Pokušajte da se ne oslanjate uvek na prijatelje i porodicu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.