Praznik+vikend = sjajan provod

Svi koji danas hvataju neradan dan, dobili su dan više za zabavu

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - llll A. Kalaba / M. Kovačević

Produženi vikend u Beogradu, zahvaljujući današnjem prazniku (Dan primirja u Prvom svetskom ratu), kao stvoren je za provod. U moru događaja teško je bilo izabrati preporuke, pa je tu od svega pomalo - red filmova, red pozorišta, red rokenrola...

Probajte da napravite plan, recimo ovakav: večeras Vivaldianno, sutra Boža Podunavac, a u nedelju pravac "Slobodna zona". Ili večeras "Dža ili bu", sutra premijera "Dece radosti" povodom 60 godina Ateljea 212, ili...

Produženi vikend u Beogradu zahvaljujući današnjem prazniku kao stvoren je za provod. Teško je bilo izabrati preporuke, pa je tu od svega pomalo red filmova, red pozorišta, red rokenrola...

VIVALDIJANO

Jubilej 10 godina rada Arena će obeležiti večeras nastupom trenutno najaktuelnijeg arenskog spektakla, 3D koncertom Vivaldianno o životu Antonija Vivaldija, uz naraciju domaćih glumaca. Ovaj spektakl više nalikuje na rok spektakl sa specijalnim efektima, a da nije u pitanju klasičan koncert već potpuni multimedijalni događaj, govori i postojanje radnje prikazane učešćem baletskih umetnika, kao i naracijom koja je poverena našim istaknutim glumcima.

DŽA ILI BU

Dža ili bu će večeras održati promociju albuma “Sedma sila” u klubu Doma omladine. Pored novih pesama, bend će odsvirati i najveće hitove iz 29 godina duge karijere. Karta košta 500 dinara.

BOŽA PODUNAVAC

Boža Podunavac će 12. novembra velikom žurkom u klubu “Drugstore” proslaviti 30 godina rada, a budući da je u pitanju jedan od ključnih aktera u stvaranju naše klupske i tehno scene, biće to i veliki jubilej beogradskog klabinga.

POPEČITELJI

Grupa Popečitelji svira u subotu u Elektropioniru. Bend će promovisati poslednje singlove „Kroz“i „Bum!“. Karte su u pretprodaja 300, a na ulazu 500 dinara.

MONTTI

Povodom proslave rođendana i otvaranja zimske sezone, Psycho Fusion organizacija vas poziva da u subotu posetite klub Plastic, gde će se održati nezaboravna žurka uz DJ Montija. Ovaj ruski DJ po prvi put nastupa u Srbiji.

60 GODINA ATELJEA 212

Na dan kada Atelje 212 obeležava jubilej, 60 godina postojanja, 12. novembra na sceni „Mira Trailović“premijerno će biti izvedena predstava „Deca radosti“Milene Marković u režiji Snežane Trišić.

SLOBODNA ZONA

Rajko Petrović, selektor i direktor Slobodne zone, izdvojio je najvažnije filmove 12. izdanja festivala Slobodna zona koji počinje danas (traje do 15. novembra) projekcijom drame “Neruda” u 20 sati u Sava centru. Petrović je preporučio nekoliko naslova koji nisu festivalski hitovi i “nemaju taj PR koji ih prati” a vredni su pažnje: “Turnir” (dokumentarni, režija: Juri Ankarani), “Iza lica zrcala” (dokumentarni, Katarina Zrinka Matijević), “Magnus” (dokumentarni, Bendžamin Ri), “Patrijarh” (igrani, Li Tamahori).

Boža Podunavac

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.