„Ja da se plašim Velšana? Oni moraju da se plaše nas!”

24 Sata (Serbia) - - SPORT - Mz SUBOTA

Petak 11. - nedelja 13. novembar 2016.

OPTIMIZAM - Još jedan dan ostao je “orlovima” da se pripreme za najveći izazov u kvalifikacijama za Mundijal. Još jedan dan da izbrišu iz sećanja onih novosadskih 6:1 i shvate da trijumf nad Bejlom i društvom definitivno donosi tri ključna boda na putu za Rusiju.

Naša ekspedicija u jutarnjim časovima kreće u Kardif. Večeras će odraditi i trening na najvećem velškom stadionu “Milenijum”, a sudeći po izjavama iz našeg tabora, u Velsu ćemo se zadovoljiti samo pobedom!

- Iskreno, bio bih zadovoljan samo sa tri boda! Imamo ekipu da dobijemo utakmicu, na svakoj tako igramo i u Velsu neće biti izuzetak. Nadam se da će Tadić da “uključi navigaciju” i da mi asistira - poručuje Aleksandar Mitrović.

Mitrogol je u vrhunskoj formi. Poslednjih mesec dana konstantno trese mreže u Čempionšipu, kupio je sebi mesto u startnoj postavi Njukasla, pa od njega s pravom očekujemo da bude najveća pretnja po domaćina.

- Zaista mislim da će to biti naše veče. Vels je dobar, ali daleko od toga da ga se plašimo. Pre mislim da bi Velšani trebalo da se plaše naših napadača - Tadića, Kataija i mene. U poslednje vreme igram stvarno dobro, konačno sam u formi i

nadam se da ću nastaviti sa golovima i tako doprineti pobedi - ističe Mitrović.

Kako zaustaviti strašnog Gareta Bejla, glavna je tema kako u stručnom štabu, tako i među igračima. sada i u tom slučaju neće biti problema kaže Gaćinović.

Vezista Crvene zvezde Srđan Plavšić veruje da će se Srbija kvalifikovati na Evro.

- Čeka nas težak dvomeč protiv Norvežana u baražu. Ipak, verujem da smo kvalitetnija reprezentacija i da ćemo to i pokazati na terenu - istakao je omaleni fudbaler. Izabranici Tomislava Sivića će revanš protiv Norvežana igrati 15. novembra u Dramenu, a pobednik će se plasirati na EP u Poljskoj od 16. do 30. juna naredne godine.

Da li se plašim Velšana? Ne, neka se oni plaše mene i naših napadača. Samo da Tadić opet “uključi navigaciju” i da mi asistira... - puca od optimizma Mitrović uoči sutrašnje utakmice u Kardifu.

KVALIFIKACIJE ZA SP, 4. KOLO

GRUPA D Austrija - R. Irska Gruzija - Moldavija Vels - Srbija

Srbija 3 2 1 R. Irska 3 2 1 Vels 3 1 2 Austrija 3 1 1 Gruzija 3 0 1 Moldavija 3 0 0 0 0 0 1 2 3 8:4 7 6:3 7 7:3 5 6:6 4 2:4 1 1:10 0

18

18.30

(revanši su 15. novembra)

Vels nije Bejl. Moramo obratiti pažnju i na ostale, kaže

Mitrović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.