HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA -

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Bićete prisiljeni da budete nešto nežniji i pažljiviji. Potrudite se da budete vredni, strpljivi i odgovorni. Moguće su povrede na radu; budite oprezni u vožnji. Kada vas sreća prati iskoristite sve pogodnosti.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Bez većeg uzbuđenja; neki dani su zaista dosadni i spori. Miran dan; dobro za pozajmicu, kredit i rad sa novcem. Ukoliko ste bili slabi, uspešno ćete se oporaviti.

Ne štedite na ljudima koji vas podržavaju i pomažu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ne trošite vreme na trivijalnosti i sitnice; više uživajte. Vredni i odgovorni; kvarovi tehnike i opreme, izdaci. Različiti bolovi i akutni problemi; sve će biti dobro. Svaki dan živite kao da je poslednji; poštujte vreme.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Radost, sreća, ljubav i zadovoljstvo; sve ide kako treba. Blaži prosperitet, sretna kupovina i dobra poslovna saradnja. Moguća glavobolja i potištenost; lek nađite u samoći. Dan za putovanja, pisanje i teže mentalne aktivnosti.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Mogućnost da upoznate zanimljive, mlade i kreativne ljude. Novčani dobici, ostvarive želje i planovi; blagostanje. Izbegavajte mesne prerađevine, masnu hranu dugo sedenje. Odličan dan da započnete novi posao ili nešto promenite.

DEVICA (24. 8 - 23. 9)

Ne dozvolite da vam drugi pomažu; skupo će vas koštati. Iskoristite dan za pozajmicu, putovanje ili kraće kurseve. Akutni bolovi nepoznatog uzroka; slabost i pad energije. Pomoć možete naći u inteligentnim i obrazovanim ljudima.

VAGA (24. 9 - 23. 10)

Partner će izlečiti tugu i nadomestiti ono što nemate. Povoljno za mašince, električare, prodavce i agente. Mogući problemi želuca; izbegavajte gazirane sokove. Potrudite se da ne tražite pomoć, niti da druge savetujete.

ŠKORPIJA (24. 10 - 22. 11)

<Propuštene prilike koje ostavljaju gorak ukus; dosada. #Odličan dan za kupovinu, trampu i novčanu pozajmicu. Moguć je pad energije i vitalnosti; bavite se sportom. Potrudite se da dobro podnosite sve što se dešava.

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Partner će umeti da vas zabavi; bolje nego što ste navikli. Još jedan protraćen dan; nešto para da podmirite račune. Odrecite se stvari koje jako volite kako bi bilo bolje.

Dan za čašicu razgovora i uživanje u miru i spokoju.

JARAC (22. 12 - 19. 1)

<Kontakti sa ljudima iz drugog grada; osveženje u ljubavi. #Sve vam ide od ruke; nadajte se dobrom, nešto para. Provedite vreme povučeni i izolovani; lek u tišini.

Tuđi uspesi nisu vaši uspesi; radite i trudite se više.

VODOLIJA (20. 1 - 18. 2)

Nedostatak mašte i hrabrosti; polovične prilike i brige. Problemi u javnosti, organizaciji, politici; troškovi.

Bolovi koje vučete odranije; lepo i ugodno popodne. Ukoliko nemate valjano rešenje, pokušajte sledećeg dana.

RIBE (19. 2 - 20. 3)

Stresan dan sa srećnim ishodom; toliko toga možete naučiti. Težak put do zarade; sreća u javnom nastupu i sceni. Izbegavajte alkohol i duvan; dan za lekarsku kontrolu. Na miru pogledajte dobar film i opustite se.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.