Kakva je to prva dama bez modela Roksande Ilinčić

24 Sata (Serbia) - - STIL - J. Milenković

Oči celog sveta ovih dana uprte su u buduću prvu damu SAD, suprugu Donalda Trampa Melaniju, koja se u Beloj kući već srela sa (još) aktuelnom prvom damom Mišel Obamom, a razgovor je bio na temu života u Beloj kući.

UKUS - Do njihovog susreta je došlo tokom prvog zvaničnog susreta odlazećeg predsednika

SAD Baraka Obame i novog predsednika

Donalda Trampa, a mnogi se pitaju kakav stil će promovisati Melanija

Tramp.

Ako je suditi po jednom događaju od pre nekoliko meseci, izgleda da će gospođa Tramp blistati na modnom polju i da će se u biranju odeće osloniti na modno umeće svetski poznate Beograđanke, dizajnerke Roksande Ilinčić.

A model koji je ponela prva dama u julu ove godine na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji u Klivlendu, u Ohaju, na sajtu „Net-a-porter“prodat je u velikom broju primeraka, i to po ceni od 2.000 evra. Bez sumnje, neće ovo biti poslednji put da Roksandine modele viđamo na

Melaniji. Naša dizajnerka možda tako

postane i spona između nove i bivše prve dame, budući da Mišel Obama obožava Roksandin rad.

Sjajne modne kritike koje je osvojila zahvaljujući jednoj haljini Roksande Ilinčić koju je ponela i činjenica da su te kreacije stvar prestiža (ako ne i nužnosti) među vodećim ženama sveta (od vojvotkinje od Kembridža do Natali Portman), dovoljan su razlog da Melanija svoj garderober ispuni modelima naše dizajnerke. Supruga američkog predsednika je izjavljivala da želi da bude Džeki Kenedi 21. veka.

MELANIJA

TRAMP Mnoge žene iz svih sfera

(od politike do umetnosti) nose Roksandine kreacije MIŠEL OBAMA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.