Prvi Games.con u BG - levelovati se mora!

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - D. Tulimirović

DŽOJSTIK - Pod parolom “Levelovati se mora!”, ovaj događaj okupiće na jednom mestu veliki broj prestižnih izlagača i učesnika, sa poslasticama za sve gejmere, jutjubere, kosplejere i ostale ljubitelje modernih vidova zabave.

Sadržaji koji će verovatno privući najviše pažnje su “tehnološka čuda današnjice”, poput VR i “Mixed Reality” VR setova, zatim Gvozdeni tron iz “Igre prestola”, u kome će Beograđani drugi put moći da osete kako izgleda vladati Vesterosom. Uporedno kosplej takmičenje organizatori opisuju kao najveće do sada i nadaju se da će postaviti nove standarde kada je u pitanju kostimirana igra. Uz sve to, stiže i upozorenje - goste će iz mračnijih ćoškova Hale 2 čak vrebati i grupe zombija.

Hala 2 Beogradskog sajma biće stecište masovnih gejmerskih okršaja na svim poznatim platformama, na čelu sa turnirima u “Ligi legendi” i “CS:GO-u” pod

Virtuelne vožnje, kosplej, nove i retro gejming mašine samo su delić onoga što očekuje posetioce prvog “Games.con” festivala, koji će biti održan od 25. do 27. novembra u Hali 2 Beogradskog sajma.

dirigentskom palicom ESL-a - globalno najmoćnijeg organizatora turnira u elektronskim sportovima.

“Games.con” je spreman da u svojoj prvoj ediciji nadmaši sva očekivanja, i to sa namerom da stavi Srbiju na mapu velikih festivala igara i pop kulture u svetu. Detaljnije informacije o ovom nesvakidašnjem festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu festivala ili na Fejsbuk stranici.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.