HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Skromne ljubavne dogodovštine; previše mirno.

Živite vešto i sa malo novca; uspeh u prodaji.

Slabost izazvana stresom i neprijatnim dešavanjima. Uradili ste sve što ste mogli; kasno je za iznenađenja.

BIK (21.4 - 21.5)

Partner daje mnogo; uzvraćena ljubav i simpatije. Velika iščekivanja i polovični dobici; veći trošak.

Bićete osetljivi i nežni na promenu vremena; slabost. Oslanjati se na intuiciju; zdrav razum ne pomaže uvek.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Površno ulazite u odnose i rezultati su slabašni i mlaki. Zarada od starih stvari; dobro vreme za prodaju stanova. Nevolje u saobraćaju i komunikaciji; budite oprezni. Može se dogoditi da budete žrtva intriga i spletkarenja.

RAK (22.6 - 22.7)

Poznanstva preko interneta; stres u dosadnim vezama. Otaljavate poslove, bez ambicije i dosta spor napredak. Povedite računa o ishrani; stomačne tegobe i nervoza. Dan u kojem imate vremena da razmišljate o svemu.

LAV (23.7 - 23.8)

Dan za razgovor i rešavanje ljubavnih nedoumica. Ne trebate tražiti povišicu, niti se oslanjati na druge. Osnažiće vas šetnja pored vode i boravak u prirodi. Izbegnite dušebrižnike koji daju valjane savete.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Nećete biti zapostavljeni; kvalitetna ljubavna dešavanja. Jedan sasvim običan dan; bez napretka i bez bogatstva. Solidno zdravlje i dobar apetit; izbegavajte cigarete. Budite srećni i kada nema mnogo mesta za tako nešto.

VAGA (24.9 - 23.10)

Koliko god da se trudite, nećete biti previše zadovoljni. Vodite računa da isticanjem ne privučete pažnju kolega. Snagu potražite u svežim i kvalitetnim namirnicama. Moguća je iznenadna sreća ili vest koja menja život.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Neko se dugo interesuje za vas, pa se bolje potrudite. #Od dinara pravite dva; budite vredni, pametni i uporni. Moguće povrede na radu; budite oprezni i vodite računa. Klonite se umornih, depresivnih i beskorisnih ljudi.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Ostavljate utisak čoveka koji ne zna šta želi; sumnjivo. Takmičarski duh koji će stvoriti brojne komplikacije. Preporučljiv je čaj od koprive i lagana šetnja; brige. Koliko god da se trudite, nećete biti pohvaljeni.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Možete biti prilično usamljeni; ljubav na radnom mestu. #Dinamičan dan u kojem se otvaraju se mnoga vrata. Anksioznost i preosetljivost; kvalitetno i dobro veče. Rutina u svakom poslu donosi najbolje rezultate.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Potreban vam je iskren prijatelj; srećne prilike za samce. Dobri poslovni momenti za privatnike, glumce i pravnike. Dobro ste raspoloženi; dan za uživanje i razbibrigu.

Pravi trenutak za novi projekat ili značajnije promene.

RIBE (19.2 - 20.3)

Kontakti iz drugog grada, nova i sumnjiva poznanstva. Mislite o novcu više nego što je potrebno; dobro za put. Pravo vreme da napravite radikalne promene u ishrani. Ustanite sa dobrom mišlju i takvi idite na počinak.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.