Sija krije lice od javnosti iako je uvek želela da je prihvate

Australijska pevačica Sija doživela je planetarnu popularnost 2014. godine kad je objavljen njen singl “Chandelier“. Svi prepoznaju njen glas, ali retko ko zna kako ona izgleda. Iza čuvene plave perike, koja joj prekriva lice, krije se žena koja je shvati

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - M. Milovanović

TUGA - Sija pre albuma “1000 Forms of Fear“i “This is Acting“nije bila popularna kao što je danas. Put koji ju je doveo do milionske prodaje albuma i singlova bio je veoma surov.

Pevačicin otac, koji je takođe muzičar, večito je bio ljubomoran na svoju ćerku. Iako je ona pokušavala da mu pomogne u njegovoj karijeri, on je odbijao da mu talentovana ćerka peva prateće vokale i pomaže u produkciji.

“Ne ljutim se na njega. On je takav celog života. Ja njega volim, iako je nekad surov prema meni. Ne zameram mu jer ima bipolaran poremećaj“, kazala je Sija u intervjuu kod Hauarda Sterna.

Sija nikada nije krila da je bila alkoholičarka i da je jedino “on bio uz nju kad je ostajala sama“.

Njen problem sa pićem otrgao se kontroli nakon što joj je poginuo dečko u Londonu. Kako je kazala, čovek njenog života je poginuo nakon pijane noći provedene s njom.

Situacija se pogoršala krajem 2008. godine kad je Sija pozvala svog dilera i rekla mu da donese sve što poseduje od droga. Pevačica je htela da se ubije, ali pre nego što je uzela sve narkotike koje joj je doneo diler, kako je rekla, javio joj se glas u glavi koji ju je zaustavio.

“To je bila prekretnica u mom životu. Odlučila sam da više ne pravim albume i da pišem za druge. Htela sam da sačuvam sebe i svoj život“.

Sada je, kako kaže, produktivna, trezna, uspešna, a nije uznemirena.

"Posle svega u životu konačno sam srećna. Uvek se rasplačem kad mi ljudi kažu koliko im znače moje pesme, to je ono što sam želela celog života – da me prihvate“, zaključuje Sija.

Sad je sve drugačije: Sija kaže

da je konačno srećna

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.