NOIZZ za milenijalce

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA -

DIGITAL - Ringier Axel Springer Srbija 16. novembra 2016. pokrenuo je i na srpskom tržištu platformu NOIZZ, posvećenu milenijalcima. Sajt je osnovan u Poljskoj novembra 2015, a jula 2016. je lansiran u Slovačkoj.

NOIZZ je namenjen milenijalcima, generaciji koja je odrastala u digitalno povezanom svetu, konzumira informacije i zabavne sadržaje prvenstveno na mobilnim uređajima i aktivna je na društvenim mrežama. NOIZZ će sadržaje distribuirati prvenstveno posredstvom društvenih mreža. NOIZZ nudi sadržaje iz raznih oblasti: zabava, životni stil, poznate ličnosti, noćni život, kultura, društvo, sport, ishrana, putovanje i nauka. Biće pokrenuti različiti formati, kao što su žurke "Make some NOIZZ". Prva žurka u Beogradu biće organizovana već 29. novembra i ugostiće poznate umetnike. Uredništvo uglavnom čine milenijalci, njih 11. Glavni urednik srpskog izdanja je Boris Trivan, direktor programa i jedan od osnivača Instituta za digitalne komunikacije.

- Koncept brenda NOIZZ osmišljen je za urbanu populaciju od 16 do 35 godina. Na Noizz.rs nudićemo jedinstvene, relevantne i provokativne informacije i stavove, a istovremeno pružati zabavne, vedre i korisne sadržaje našoj ciljnoj grupi - rekao je Jovan Protić, direktor za digitalno izdavaštvo Ringier Axel Springer Media AG.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.