Andrija: A što da ne uzmemo i zlato!

Spojili smo dve titule, pa zašto da ne vežemo treću! Ako odemo na Evro sa najjačim sastavom, titula nije san nego realnost, poručio je u ime "orlića" Andrija Živković.

24 Sata (Serbia) - - SPORT -

SNAGA - Sjajna generacija naših fudbalera ne prestaje da oduševljava naciju! “Orlići” su već pokorili Evropu i svet u omladinskoj konkurenciji, a sada je vreme za novi trofej! Izabranici Tomislava Sivića plasirali su se na Evropsko prvenstvo do 21 godine i jurišaju na novu titulu u mlađim kategorijama.

Sjajan utisak u baražu nije pokvario ni poraz od Norveške u revanšu (0:1), pa su se naši momci posle pobede od 2:0 u prvom meču plasirali na Evro.

- Bilo je baš teško, ali smo uspeli nekako. U Norveškoj lopta nije htela u gol, možda nam se vrati u Poljskoj za ovaj poraz. Ipak, ne boli nas što smo izgubili jer je cilj ispunjen. Navijači su nam mnogo pomogli da pređemo i poslednju prepreku, a mi ćemo se potruditi da im se odužimo na Evropskom prvenstvu - kaže Andrija Živković.

Ljudi u Srbiji opravdano imaju velika očekivanja od naših momaka i u Poljskoj.

- Spojili smo dve šampionske krune, pa zašto da ne vežemo i treću! Rano je da razmišljamo o rivalima, ali sam uveren da je, ukoliko odemo u najjačem sastavu, zlatna medalja realnost - dodao je odlični krilni napadač.

za ŽivkovićA reprezentaciju, ali je dolaskom Slavonaje imao priliku da igra i mečeve ljuba Muslina klupu prekomandovan u selekciju do 21 godine.

- Na meni je da nastavim da treniram i da se usavršavam, a poziv iz A selekcije će doći. Ja sam uvek spreman da ponacionalni ginem za ndres i videćemo u kojoj ću reprezentaciji nastupati.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.