Najseksi (živi) baja na svetu!

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - Uj

Dvejna Džonsona zovu Stena (The Rock), a sada mogu i najseksi živi čovek na planeti! Magazin “Pipl” proglasio je nekadašnjeg NFL fudbalera, koji je u međuvremenu postao uspešna holivudska zvezda, za najseksi muškarca na svetu.

STENA - Vau, čini se da sam dostigao vrh. Kada sam čuo vest pomislio sam koliko je to kul i uzbudljivo. Nisam siguran šta dalje. Uspeo sam sve, to je to. U prošlosti sam radio mnogo stvari koje verovatno nije trebalo. Hapsili su me nekoliko puta, ali u isto vreme sam poštovao svoje učitelje i starije. U mladosti jednostavno nisam bio siguran ko sam ja tačno i ko želim da postanem - bila je Džonsonova reakcija kada je čuo za laskavu titulu koju je poneo.

Dobro ste pročitali, ne samo da je u svojoj četrdesetčetvrtoj godini proglašen za najseksi muškarca, već se čini i da ima srce od zlata. I ne samo to. Veliki deo njegove ličnosti, pored ogromnih bicepsa, trbušnjaka i drugih mišića, jeste njegova neustrašivost i dobrotvorni rad.

Tokom prethodnih 20 godina, ovaj otac dvoje dece nije se plašio od rizičnih poteza kao što je bila promena karijere i sve to mu se i te kako isplatilo.

Vau, čini se da sam dostigao vrh: Dvejn - The

Rock Džonson

SNAGATOR I DOBROTVOR

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.