Novaku fale tri pobede do prvog mesta

24 Sata (Serbia) - - SPORT -

BODOVI - Novak Đoković u džepu već ima kartu za polufinale Masters kupa, ali mu je i današnji duel (15) sa Davidom Gofanom bitan kako bi osvojio novih 200 bodova u pohodu na prvo mesto ATP liste.

Novak je u Londonu opet onaj pravi, nakon dva odigrana kola u grupi “Ivan Lendl”, u kojima je zabeležio pobede nad Timom i Raonićem. Samim tim, prvo mesto i polufinale su mu već u džepu. Ali ne sme da bude opuštanja. Svaka pobeda u grupi donosi po 200 bodova na ATP listi, pa Novak i te kako ima motiva da danas ozbiljno shvati i Davida Gofana, zamenu povređenog Gaela Monfisa. Podsetimo, da bi se vratio na presto, Đoković mora turnir u Londonu da završi sa 200 bodova više od Endija Mareja. Marej je juče izgubio prvi set od Keija Nišikorija, ali je uspeo da se izvuče i zabeleži pobedu 6:7, 6:4, 6:4.

U drugom meču Stan

Vavrinka savladao je

Marina Čilića 7:6, 7:6, i ako pobedi Mareja 2:0 u trećem kolu, a Nišikori Čilića istim rezultatom Marej završava takmičenje.

Novak, inače na listi 10 najbogatijih (mlađih od 30 godina), kako je juče saopšteno, deli šestu poziciju sa Džastinom Biberom i košarkašem Kevinom Durentom sa 56 miliona dolara zarađenih od 1. juna 2015. do 1. juna 2016.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.