Vidovnjak najavio Trampov kraj

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA -

ODGOVORNOST - Čovek poznat i kao "Vidoviti profesor" zbog toga što je tačno predvideo rezultat svih predsedničkih izbora u SAD od 1984, uključujući i izbore 2016, sada ima novo predviđanje. Alan Lihtman predviđa da će Donald Tramp biti opozvan nakon pozivanja na odgovornost (impičment).

- Pre svega, tokom čitavog života on se poigravao na ivici zakona. Vodio je ilegalnu dobrotvornu organizaciju u Njujorku. Nezakonito je dao prilog kampanji kroz tu dobrotvornu organizaciju. Koristio je dobrotvornu organizaciju kako bi namirio vlastiti poslovni dug. On se suočava s optužbama na osnovu propisa o reketiranju i korupciji - rekao je Lihtman. Na konstataciju novinara da optužbe nikada nisu dokazane pred sudom i pitanje zašto očekuje impičment kad su republikanci većina u oba doma parlamenta, odgovorio da i republikance Tramp čini nervoznima.

- On je nekontrolisani pucač. Niko ne zna u šta on stvarno veruje ili šta misli. On se ne može kontrolisati. Većina republikanaca bi više volela Majka Pensa, predvidivog, lojalnog, konzervativnog republikanca - rekao je Lihtman.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.