One su odlučile da ne snimaju seksi scene

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - mr

Postoje glumice koje ni za šta na svetu ne žele da snimaju seksi scene. One su odlučile da seks ostave za svoja četiri zida, čak i po cenu da ne dobiju ulogu života. U ugovorima imaju klauzulu koja im brani da se potpuno skinu na velikom platnu. MEGAN FOKS

Jedna od najseksepilnijih žena na svetu sebe, ipak, ne vidi tako, i iz tog razloga ne bi želela da snima erotske scene. Ona je objasnila da bi se verovatno osećala neprijatno kada bi kasnije morala da gleda taj materijal.

“Sebe bih doživljavala kao nilskog konja koji ima seks”, rekla je jednom prilikom.

KAMERON DIJAZ

Iako je snimila film “Sex tape”, ona te scene zaista nema snimljene, niti će ih imati.

Ona je donela odluku da ne snima scene u kojima je potpuno naga zato što se, kako je objasnila, bez njih mnogo bolje oseća.

EMA VOTSON

Želeli su je u “Pedeset nijansi sive”, ali odbila je i to zbog eksplicitnog scenarija. U jednom intervjuu izjavila je da bi golotinja mogla da pokvari imidž koji je stekla. “Mnogo sam ponosna na ulogu Hermione, želim da me svi pamte takvu.”

DŽESIKA ALBA

Ova zgodna glumica je često proglašavana za jednu od najseksepilnijih, u svom ugovoru ima klauzulu koja je štiti od golotinje na filmu. “Ne želim da moji baka i deka vide moje grudi, bilo bi nam čudno tokom Božića”, istakla je Džesika, koja ujedno smatra da nema potrebe da se skida kako bi dobijala angažmane.

Sebe bih doživljavala kao nilskog konja koji ima seks: Megan

Foks

KAMERON DIJAZ

EMA VOTSON

DŽESIKA ALBA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.