O čemu oni maštaju dok sami "rade ono"

U razgovoru sa ortacima skapirala sam jednu stvar - dok masturbiraju maštaju o svemu, samo ne o ribi s kojom su zapravo u vezi. Evo o čemu maštaju.

24 Sata (Serbia) - - LJUBAV I SEKS - Lj. Krstić

MARKO (26)

“Najčešće se prisećam nekog baš dobrog seksa odranije. Retko kad zamišljam nešto što već nisam proživeo, nekako mi to ne radi posao, ne mogu da se uživim. Imam par epizoda kojih se rado prisećam”.

BOJAN (23)

“Ne masturbiram na maštu, uvek uz porniće. Nisam maštao od srednje škole”.

VLADA (26)

“Pa, šta znam, najčešće to radim uz porniće. Tako mi je nekako najlakše, uvek možeš da nađeš nešto novo i zanimljivo. Ali, kad baš nisam u mogućnosti da sednem za komp, jer živim s matorcima, onda pustim mašti na volju i trudim se da to traje što duže. Da nije na brzaka. I onda najčešće volim da u glavi napravim čitav scenario, znači od početka do kraja. Mene pale kostimi, pa mi je jedna od omiljenih fantazija da zamišljam da sam u bolnici i imam neku baš dobro raspoloženu medicinsku sestru.”

DAMNJAN (29)

“Ne samozadovoljavam se. Ha-haha, šalim se, naravno! Ubiću te ako ovo preneseš mojoj devojci! Istina je da nikad ne razmišljam o njoj, ali ne zato što mi nije privlačna, nego nekako... Ne znam, to je nekako prljavo, neću nju u to da mešam. Meni je strava sa njom u seksu, ali kad se sam zadovoljavam, onda volim da razmišljam o pravim perverzijama koje mi nekako nisu za ženu koju volim. Neću sad baš detalje da ti pričam, al’ ono... Zamišljam žestoko, ponekad mi se nakon što završim posao smuči kad se setim na šta sam se napalio.”

MARKO (25)

“Totalni je kliše da muškarci zamišljaju poznate žene, možda jednom u hiljadu slučajeva. Generalno nas najviše pale realne ribe koje vidimo na ulici ili ih upoznamo ili ih vidimo u klubu. Ja najčešće o takvim ribama razmišljam iako imam devojku. Ona to zna i ne smeta joj, što bi joj smetalo, to je samo mašta!"

Devojci to ne smeta, a što bi, pa to je samo mašta: Marko (25)

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.