Radonjić: Karpoš nikako nije naivan

24 Sata (Serbia) - - SPORT -

OPREZ - Košarkaši Crvene zvezde MTS danas u 18 sati dočekuju Karpoš sokole u poslednjoj utakmici 10. kola ABA lige.

Pred nastup u hali „Aleksandar Nikolić“, trener crveno-belih Dejan Radonjić poziva na oprez i zahteva maksimalno angažovanje protiv ekipe koja je u prošloj rundi stigla do prvih bodova, i to pobedom nad do tada nesavladivom podgoričkom Budućnosti.

- Posle ovog izuzetno napornog i uspešnog ciklusa, očekuje nas duel protiv Karpoša, ekipe koja je bila u poziciji da ima više pobeda nego što ih zaista ima. Napravili su dosta promena, počev od trenera, nakon čega je stigla i prva pobeda nad favorizovanom ekipom Budućnosti. Znamo da igramo protiv ekipe koja je kadra da napravi dovoljan broj pobeda i da ostvari osnovni cilj. Međutim, mi želimo još jednu pobedu i nove bodove. Zdravstveno stanje je dobro i

Zahteva maksimalno angažovanje od igrača:

Dejan Radonjić

spremni smo za ovu utakmicu rekao je Radonjić, strateg Crvene zvezde.

Branko Lazić naglašava da će koncentracija biti ključ za uspeh.

- Imali smo samo jedan dan za odmor i odmah smo započeli pripreme za Karpoš. Možda na papiru to deluje kao laka utakmica, ali ona to nije. Karpoš je pobedio Budućnost, promenili su trenera i napredak je evidentan. Moramo da budemo oprezni, maksimalno koncentrisani kako bismo stigli do cilja, a to su bodovi u ovoj utakmici - rekao je Lazić.

Cene ulaznica su 300 dinara za tribine, 500 za partere Bi 4, 700 za belu i plavu ložu, a počasna mesta koštaju 5.000 dinara.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.