Futluz ih je izbacio u orbitu, neki od njih su ostali zvezde

Prošle su 32 godine od kada je film “Futluz” osvanuo u bioskopima i lansirao hitove uz koje đuskamo i danas. “Futluz” je film o buntovniku iz malog grada. Glumio ga je Kevin Bejkon, koji tom ostvarenju zapravo duguje svoju kompletnu karijeru.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov

KARIJERE - Kevin Bejkon je od “Futluza” glumio u gomili holivudskih hitova. U braku je sa glumicom Kirom Sedžvik od 1988. i imaju dvoje dece.

Lori Singer je nastavila da glumi, ali nikada nije ostvarila veliki uspeh. Lepa plavuša, koja se 2011. pojavila u jednoj epizodi serije “Law & Order: Special Victims Unit”, ostala je priznata čelistkinja, a njen dokumentarac “Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God” je osvojio tri Emija 2013. godine. Sada je singl.

Krisa Pena ste gledali mnogo, i to u filmovima “Rush Hour", “Reservoir Dogs”, “Short Cuts”, ali mu je život tragično ugašen 2006, kada je preminuo od infarkta u svojoj kući u Santa Moniki.

Sara Džesika Parker, zvezda “Seksa i grada”, igrala je u dosta filmova. Bila je u vezi sa Robertom Daunijem Džuniorom, ali i sa Nikolasom Kejdžom i Džonom Kenedijem Džuniorom. Onda se zaljubila u kolegu Metjua Broderika za kog se udala 1997.

Džon Litgou je pre šest godina osvojio peti Emi za gostovanje u seriji “Dekster”. Bio je u braku sa učiteljicom, od koje se razveo 1980. i u tom braku je dobio sina. Onda se oženio sa profesorkom ekonomije Meri Jeger i dobili su sina i ćerku.

Dajan Viest je osvojila dva Oskara i to za filmove “Hannah and Her Sisters” i “Bullets Over Broadway”. Takođe je dobitnica dva Emija. Nikada se nija udavala.

KEVIN BEJKON

LORI SINGER

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.