Haljina za kojom je svet poludeo

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - I. Stojanov

Kejt Midlton je ovih dana na jednu premijeru došla u beloj haljini brenda "self portrait" za kojom su otkinule žene širom sveta.

Kejt Midlton je ovih dana na jednu premijeru došla u beloj haljini koju je pre toga nosila naslednica Tamara Eklston. Radi se o beloj kreaciji brenda "Self Portrait" za kojom su otkinule žene širom sveta.

MODEL - Haljina košta 320 funti i osim Kejt Midlton i Tamare Eklston nosila ju je i Paris Hilton. Zapravo, Paris je nosila prva. Kreacija je jednostavnog kroja, u prljavo beloj nijansi. Brend "Self-Portrait" osnovao je dizajner iz Malezije

Han Čong pre samo tri godine. Čong se školovao na prestižnoj londonskoj umetničkoj školi "Central

St Martins". Izjavio je da mu je srce preskočilo kada je video da Kejt nosi njegovu haljinu. Od kada je Kejt Midlton prošetala po crvenom tepihu, potražnja za belom haljinom je neverovatno porasla.

- Svi je traže - rekao je Han

Čong. Gornji deo haljine je od čipke, a jedini detalj osim toga je šlic u donjem, plisiranom delu. Paris je haljinu nosila na gala svečanosti amfAR, Kejt na premijeri filma „A Street Cat Named Bob“, a Tamara na naslovnoj strani Evening Standarda.

Dizajner iz Malezije Han Čong, tvorac brenda "SelfPortrait", kaže da tu haljinu posle Kejt Midlton (levo) i Paris Hilton (desno) svi traže

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.