Bulevar ženskih tajni by Sanja&Vesna

24 Sata (Serbia) - - ZDRAV ŽIVOT -

Sanja Marinković i Vesna Dedić, umesto da naprave intimnu žurku i proslave 20 godina svog prijateljstva, odlučile su da čaroliju ženskog druženja proslave sa svojim gledateljkama i čitateljkama na sajamskoj manifestaciji “Bulevar ženskih tajni by Sanja & Vesna” koja se održava u šoping molu Delta City 3. i 4. 12. 2016. od 10 do 20 h!

Čaroliju praznika i divne dane prednovogodišnjih druženja, radosti i poklona one će sa Beograđankama i gošćama Beograda, svojim kolegama, glumcima, pevačima, modnim kreatorima, voditeljima, piscima i stručnjacima iz oblastima ishrane, kozmetike i medicine početi na ovoj neobičnoj manifestaciji.

Inspirisane pitanjima koje im godinama postavljaju gledateljke: koju farbu za kosu koristite, u koju školu ste upisale dete, kako se hranite, koje vino pijete, s kim se savetujete kada imate problem i još mnogo drugih, poznate novinarke i voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić odlučile se da osmislile manifestaciju kroz koju će moći da daju odgovore na mnoga od ovih pitanja.

Kvalitet manifestacije je među mnogim kompanijama prepoznala kompanija PharmaSwissa svojim revolucionarnim programom za mršavljenje Nutrico Diet, fina hrana za finu liniju koja je zlatni sponsor manifestacije, kao i ostali sponzori čije će proizvode i usluge posetioci moći da kupe po sajamskim cenama: Biomelem proizvodi za kosu, Dermawille kozmetički salon, Genesis specijalistička ginekološka ordinacija, Milami dečja obuća, Opposite obuća, Universal brands sa Polimark proizvodima, Vinarija Čoka, Zepter Internacional i Wolf dečja garderoba.

Na roze bini od 11 do 19 h u celodnevnom programu koji će voditi Sanja i Vesna, publika će imati priliku da razgovara, druži se i fotografiše sa Draganom Katić, Ljiljanom Blagojević, Kalinom Kovačević, Mirkom Vasiljević, Dragom Jovanovićem, Sašom Vidićem, Marinom Tadić, Ivom Štrljić, da uživa u mini modnim revijama Igora Todorovića, Lepe Coture i Snežane Dakić, kao i u pesmama sestara Gobović, Nevene Božović i eksluzivno u muzici Danijele Veselinović, prve žene vođe trubačkog orkestra u Srbiji i prve koja se takmičila u Guči.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.