(Ne)savršenstvo lepote

Pre nekoliko godina je bilo nemoguće poverovati da devojka sa nesavršenim licem može biti top model. Situacija se promenila. Danas modni fotografi često više vole da rade sa manekenkama upečatljivog izgleda.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU -

JEDINSTVENE - Nijedna devojka ne treba da brine zbog nesavršenosti na licu jer je baš to ono što je čini jedinstvenom.

I. Stojanov llll

LORA O'GREJDI

U detinjstvu su je uvek zafrkavali zbog ušiju. Nikada nije razmišljala da ih hiruški promeni i napravila je veliku karijeru u modelingu.

LINDZI VIKSON

Lindzi je jedna od najuspešnijih manekenki na svetu. Njene male, ali pune usne, brada sa rupicom i razmak između zuba čine da izgleda kao Lolita. Nemoguće ju je pomešati sa bilo kojom drugom devojkom.

ISA LIŠ

Isa je pola Meksikanka, a pola Japanka. Postala je poznata zahvaljujući svom trouglastom, androginom licu. Studirala je istoriju umetnosti i želela je da postane skulptor, ali joj je život krenuo u drugom pravcu. Isa ima fenomenalan, pomalo psihodeličan profil na Instagramu.

LIZA OSTANJINA

Liza je iz Iževska u Rusiji. Kada je dobila ponudu da radi sa poznatu modeling agenciju, nije verovala da je ponuda realna jer sebe nikada nije smatrala lepom. Kada je imala 15 godina, otišla je u Japan da se bavi modelingom. Danas osvaja sve modne prestonice.

ESMERALDA SEJ REJNOLDS

Kada je ova devojka koja liči na sirenu bila srednjoškolka, svi su je pitali: “Zar ti nisi model? Tako si visoka!” Onda je jednog dana rešila da se prepusti rukama profesionalaca. Esmeralda je bila zaljubljena u modu i umetnost od detinjstva. Ovih dana sarađuje sa Vogom, Dolče&Gabanom i modnom kućom Iv Sen Loran.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.