HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA -

OVAN (21.3 - 20.4)

Jedan sasvim mali i skroman život; bez uzbuđenja. Ne trebate pozajmljivati novac, niti se uzdati u sreću. Optimizam, nerad i besposličarenje vas iscrpljuju. Svakako trebate biti mnogo aktivniji u svemu što radite.

BIK (21.4 - 21.5)

Situacije koje se mogu rešiti i popraviti; pomirenje. Dosta uloženog truda i veliki napori; nezadovoljstvo. Dovoljno snage da iznesete dan i ostanete zdravi. Ne sudite o drugima jer često niste u pravu.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Bogat i značajan ljubavni život; srećni bez mnogo napora. Veći izdaci nego prihodi; dobro za iznajmljivanje.

Osetljivi hronični bolesnici i starije osobe; pad snage. Nema boljeg lekara od vernog prijatelja i voljene osobe.

RAK (22.6 - 22.7)

Ljubav je ponekad bolna i stresna; učite na greškama. Veliki planovi, slaba procena i neprihvatljivi troškovi. Povišen pritisak starijim ljudima i srčane smetnje. Pročitajte roman »Drvo života« perspektivnog autora.

LAV (23.7 - 23.8)

Želje će se teško obistiniti i realizovati; sumnje.

Sukobi sa autoritetima i svima onima od kojih zavisite. Blaži, zanemarljivi problemi; brzo ozdravljenje. Primetićete da boravak u prirodi krepi i leči sve rane.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Iza svakog problema se krije neka pouka; nešto ljubavi. Iako rad oslobađa, to neće biti dovoljno za život. Promenljivo zdravlje, neodlučnost, brige, jadikovke. Ne dozvolite da vaše originalne ideje drugi uživaju.

VAGA (24.9 - 23.10)

Nedostatak pravih i konkretnih ljubavnih prilika. Nešto para, nešto sreće, solidno poslovanje, uspeh. Odlučite se za post, čišćenje tela i čajnu terapiju. Nemojte raditi stvari koje ne volite i ne želite.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Samci će oplakivati gorku sudbu; nešto bolje za ostale. #Potrudite se da maksimalno iskoristite poslovne šanse. Velike zalihe energije, izdržljivi, vitalni i jaki.

Družite se sa ljudima koji pozitivno utiču na vaš razvoj.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Uspeh koji prevazilazi sva očekivanja; ljubav i sreća. Život je retko kada ono što priželjkujemo; ništa od para. Moguće su povrede na radu; budite oprezni u vožnji. Neka drugi ne budu krivi zbog vaše loše organizacije.

JARAC (22.12 - 19.1)

<U nekim danima je nemoguće naći pravo ljubavno rešenje. #Poslovni problemi i rasipništvo; nove vesti iz daljine. Tegobe uzrokovane nezdravim životom i stresom.

Ukoliko mislite da ste nezamenljivi, neka ostane tako.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Dan u kojem shvatate koliko su muškarac i žena različiti. Dobro za privatnike; ne važi za neradnike i dokoličare. Umor, rasipanje energije i sitni, akutni problemi. Izbegavajte ležanje u debelom hladu i masnu hranu.

RIBE (19.2 - 20.3)

Bićete srećni tokom celog dana što je retkost i praznik. Slab momenat za popravku i remont; veći novčani izdaci. Hronične tegobe i rane; vitalnost jednog penzionera. Ne dozvolite da vas drugi nasamare; budite razboriti.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.