Rokenrol vikend na razne načine

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА -

Pa šta ako ste sinoć bili na Džefu Milsu? Petak i subota su totalno u rokenrol fazonu. Na razne načine - od Artan Lili do pankerske fešte u Božidarcu... a tu su i Van Gog i Bijelo dugme.

Nema opravdanja za ostajanje kod kuće. Pa šta ako ste sinoć bili na Džefu Milsu? Petak i subota su totalno u rokenrol fazonu. Na razne načine...

PETAK

ARTAN LILI

Audio-vizuelni spektakl koji su Artan Lili priredili u martu još se prepričava. Večeras je prilika za novo uživanje, ovaj put u Mikser hausu, i ponovo u režiji VJ Izvanrednog Boba i u audio-produkciji Gorana Crevara. Predgrupa je trio Buč Kesidi.

SAŠA 21

Četiri godine nakon što je Branko Črnac Tusta, frontmen kultnog sastava KUD Idijoti, preminuo od raka, objavljena je kompilacija „Za Tebe - a tribute to KUD Idijoti“. Ako ste se uželeli Idijota, Sale Veruda, gitarista i osnivač benda, večeras će nastupiti u Elektropioniru sa svojim novim bendom Saša 21.

SIROVA KOŽA

Jedan od najpostojanijih domaćih ritam & bluz sastava Raw Hide, sa više od 30 godina staža, održaće koncert u Klubu Akademije 28, u petak uz slobodan ulaz.

PANK FEŠTA

U Božidarcu se večeras sprema pank žurka. Boemski pankeri supergrupa Jorgovani - održaće koncert uz podršku Žute minute i grupe Scordisci.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.