HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - VAŠ LIČNI ASTROLOG Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4) Jedan sasvim običan i miran dan; povremena dosada. Novac od turizma, ugostiteljstva i izdavanja stanova. Večeru ostavite neprijatelju; vodite računa o ishrani. Uspeh dolazi kroz rizik, nove, sveže i originalne ideje. BIK (21.4 - 21.5) Dobra prilika da upoznate zanimljive i kreativne osobe. Lagani troškovi koji zabrinjavaju; slabe poslovne ponude. Bez opasnosti, bez neprijatnosti; dobro i stabilno. Rasterećenje dolazi kroz igru, smeh, zabavu i kreativnost. BLIZANCI (22.5 - 21.6) Prilike koje po pravilu propuštate i ne prepoznajete.

Slab dan za kupovinu tehnike i popravku aparata; stres. Tvrdoglavost, entuzijazam i volja; ugodan i miran dan. Razočaranja dolaze zbog pogrešnih odluka i sporih misli. RAK (22.6 - 22.7) Bez značajnijih promena; po svemu sudeći skroman dan. Slab dan za lutriju i avanturizam; čuvajte novac i štedite. Bilo bi poželjno da budete fizički aktivniji; umor i stres. Snagu pronađite u zdravim namirnicama, voću i povrću. LAV (23.7 - 23.8) Strasti u braku i ozbiljnim vezama; život je dobar i lep. Solidan dan za ugostitelje, poslastičare i trgovce. Popravite sve što možete, vodite računa o ishrani. Idealan dan za učenje i napredovanje u svakom smislu. DEVICA (24.8 - 23.9) Sledi razočaranje, ali i to je deo života; strpite se. Nešto slabiji i teži odnosi sa kolegama i nadređenima. Zdravlje nežnije, ali bez većih i značajnijih tegoba. Briga o novcu i sitničavost će pokvariti čitav dan. VAGA (24.9 - 23.10) Dan koji premašuje očekivanja; bolje nego što ste zamislili. Blaži uspeh, produktivan i lagan dan; očekujte pomak. Nevolje u saobraćaju; rešivi problemi, akutne smetnje. Korisni saveti dolaze od učenih i sposobnih ljudi. ŠKORPIJA (24.10 - 22.11) Bez spektakla i dramatičnih ljubavnih susreta; skromno. Dan koji podseća na praznik; lenjost, dremež i hrana. Osetljivi delovi glave; razne akutne tegobe i sitne nevolje. Ukoliko primetite da vam ne ide, znajte da nije slučajno. STRELAC (23.11 - 21.12) Miran, lep, strastven i bogat dan; sreća je veliki saveznik. Novac kroz rizične avanture i prodaju; uspeh na putu. Velika energija; akutne smetnje i tegobe; dobar ishod. Dobro isplanirajte dan i radite samo ono što volite. JARAC (22.12 - 19.1) Maštoviti i nepotrebno uzbuđeni; promašaji i ćorci.

Teško da sreće i para; mučno, teskobno i bez rešenja. Vreme provedite van kuće sa prijateljima; dobro zdravlje. Utehu i podršku nalazite u dobrom i starom prijatelju. VODOLIJA (20.1 - 18.2) Solidan ljubavni i seksualni život; bez lirskih zapleta. Nepovoljan dan za profesore, učitelje i predavače.

Uživaćete u dobrom zdravlju i raspoloženju; radujte se tome. Odličan dan da počistite kuću ili dvorište; rad oslobađa. RIBE (19.2 - 20.3) Mnoge stvari ne možete promeniti; ljubavne nedoumice. Promene koje ne prijaju; blaži novčani dobici i radost. Snagu nađite u voću, povrću i žitaricama; očistite telo. Svaka životna prepreka će vas dodatno onespokojiti.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.