HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA -

OVAN (21.3 - 20.4)

Nećete biti usamljeni; partner će biti bolji nego obično. Očekujte novac; možete biti uznemireni zbog drugih ljudi. Bavite se sportom; slabija kondicija i vitalnost.

Dan za sređivanje dvorišta ili stana, kupovinu malih stvari.

BIK (21.4 - 21.5)

Prilika da upoznate nove i zanimljive ljude; dobra šansa. Dan u kojem mnogo toga ne prija, a ne možete promeniti. Dan za odmor i predah; najbolje je da budete malo sami. Ugodite svom telu, zadovoljite čula i poštujte druge.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Nedostatak razumevanja za tuđe probleme; hladni kontakti. Tek toliko da otaljate dan; manji trošak, popravke…

Pad imuniteta i blaži problemi koje lako rešavate.

Slobodno se usudite da unesete malo živosti i radosti.

RAK (22.6 - 22.7)

Dobre prilike za svađu i raspravu; svakako može i bolje. Ista lica, isti ljudi; miran i običan dan bez sadržaja. Energiju potražite u zajedničkim okupljanjima i druženju. Dan za odmor; radite samo ono što volite i što vam prija.

LAV (23.7 - 23.8)

Šteta je bilo šta propustiti; neki dani su posebno dobri. Danas je prava sreća imati posao; dobre poslovne prilike. Telo nije od čelika i trpi zbog nemarnosti; vodite računa. Pravi trenutak da razmislite kako vreme leti, a vi stojite.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Nekada prihvatite krivicu i budite mirni; preokret.

... Kada treba nešto konkretno preduzeti; sitan novac. Unosite više voća i povrća; slabost izazvana stresom. Opustiće vas druženje sa dragim i pozitivnim ljudima.

VAGA (24.9 - 23.10)

Drugi će vam rado pomoći ukoliko postoji neka prepreka. Očekujte novac; možete biti uznemireni zbog drugih ljudi. Dobri ste, zato ne mislite o bolestima i problemima.

Mogu vam pomoći kontakti sa strancima ili putnicima.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Imaćete dovoljno razloga da budete ljuti i nezadovoljni. #Čuvajte se džeparoša, investicija i sumnjivih poslova. Varljivo vreme će uticati na vaše raspoloženje; brige. Potrudite se da nađete vremena za odmor i razbibrigu.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Odličan dan za nova poznanstva, druženje i razonodu. Ukoliko imate ispit, putujete, pišete, pratiće vas sreća. Solidno zdravlje, bez naročitih teškoća i problema. Potrudite se da mislite poletno, optimistično i pozitivno.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Sretne okolnosti kojima se niste nadali; kriza u braku. #Dobre ideje za izlaz iz krize; nešto novca za troškove. Klonite se neugodnih i opasnih ljudi; nemir i stres. Zaštitite se od svih negativnosti i teških emocija.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Ništa se posebno neće dogoditi, niti promeniti; dosada. Zadovoljni svojim učinkom; nešto para, dobre vesti. Bićete osetljivi i ranjivi na tuđe opaske i provokacije. Pomoć potražite od učenih ljudi, profesora ili predavača.

RIBE (19.2 - 20.3)

Životne radosti i mir; razgovori o ozbiljnim stvarima. Nešto poslovnog uspeha u ugostiteljstvu i trgovini. Ništa se neće promeniti; istim tempom idete dalje. Jačajte lepa osećanja, veru i optimističan stav.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.