I Viktor stade na ludi kamen

Viktor Troicki (30) juče se oženio manekenkom Aleksandrom Đorđević po svim srpskim običajima.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - Lj. Tozev / T. Čanak

VESELO - Iz roditeljskog doma otišao je po mladu, pa su zajedno stigli u Crkvu Aleksandra Nevskog. Potom su se uputili u jedan luksuzni beogradski hotel gde je organizovano veselje.

A koliko je srećan, Viktora je odavao osmeh koji mu nije silazio s lica od samog jutra. Svadba ovog teniskog asa i manekenke Aleksandre Đorđević počela je već pre podne. Mladoženji su tremu u domu njegovih roditelja pokušavali da ublaže najbolji prijatelji, dok se mlada pripremala u njihovom zajedničkom stanu u centru Beograda.

Aleksandrina kuma Marija je, s još nekoliko prijateljica, bila sa Aleksandrom i pomagala joj da se pripremi za važan dan. Aleksandri se u uskoj beloj venčanici nazirao trudnički stomačić. Svatove su ispred crkve čekali trubači. Crkveno venčanje trajalo je više od 40 minuta, a obavila su ga tri sveštenika.

Osmeh mladenaca kada su izašli ispred crkve jasno je govorio koliko su zaljubljeni. Venčanju u crkvi od Viktorovih kolega s terena prisustvovao je bračni par Tipsarević, Biljana i Janko, kao i Nenad Zimonjić sa suprugom i decom. Na svadbenom veselju bili su i Novak Đoković i njegova supruga Jelena.

Novak je bio među najveselijim gostima na venčanju.

MLADENCI SEKU TORTU

BILJANA I JANKO

JELENA I NOVAK

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.