Vatromet: Loša i Bajaga za doček Nove godine

Nova godina u Beogradu biće dočekana uz Bajagu i Instruktore i Plavi orkestar na Trgu Nikole Pašića

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - A. Janković

To je samo jedna od oko 86 manifestacija, koliko će ih biti organizovano od 15. decembra do 15. januara. Zagrevanje za doček Nove godine počeće 29. decembra na Savskoj promenadi, kada će nastupiti Tropiko bend, Kiki Lesendrić i Piloti.

- Već dan kasnije, na Trgu Nikole Pašića posetioce će zabavljati Aca Lukas i Bijelo dugme - najavio je juče gradski menadžer Goran Vesić.

Za sjajnu atmosferu u najluđoj noći biće zaduženi Plavi orkestar i Bajaga, a oni će Beograđane i sve koji budu došli zabavljati na Trgu Nikole Pašića. Za najmlađe će biti organizovana Dečja Nova godina na BG sajmu.

Nova godina u Beogradu biće dočekana uz Bajagu i Plavi orkestar na Trgu Nikole Pašića, ali to je samo jedna od oko 86 manifestacija, koliko će biti organizovano od 15. decembra do 15. januara.

DOČEK - Zagrevanje za doček Nove godine počeće 29. decembra na Savskoj promenadi, kada će nastupiti Tropiko bend, Kiki Lesendrić i Piloti.

- Već dan kasnije na Trgu Nikole Pašića posetioce će zabavljati Aca Lukas i Bijelo dugme - najavio je juče gradski menadžer Goran Vesić.

Za sjajnu atmosferu u najluđoj noći biće zaduženi Plavi orkestar i Bajaga, a oni će Beograđane i sve koji budu došli zabavljati na Trgu Nikole Pašića.

- Mnogo mi je drago da posle dužeg vremena sviramo u našem gradu. Prvo će svirati Plavi orkestar, a mi smo u terminu kada pada Nova godina, pa prekidamo koncert vatrometom i zato spremamo potpuno drugačiji program. Mislim da će ovo biti jedan pravi, dobar novogodišnji koncert - rekao je Bajaga.

Kiki Lesendrić će biti zadužen za prednovogodišnju atmosferu.

- Nekoliko puta smo svirali ispred Skupštine. Ove godine smo na promenadi i napravićemo lep koncert. Zaista je lepo biti u svom gradu kada se slavi - rekao je Kiki.

Nova godina će Grad Beograd koštati između 45 i 60 miliona dinara i biće organizovano oko 86 manifestacija.

- Mi Novu godinu posmatramo kao investiciju. Gledali smo da Beograd ima najbolju ponudu u celom regionu - kaže Vesić.

Leontina Vukomanović kaže da će 21. i 22. decembar u Dečjem kulturnom centru biti održana i dva koncerta za decu i roditelje, gde će nastupati Jelena Tomašević, Sergej Ćetković, Željko Vasić, Bojana Stamenov, Minja Subota i Nevena Božović.

Tradicionalna Trka Deda Mrazeva kroz Ulicu kralja Milana biće organizovana 25. decembra.

Bajaga: Mi smo u terminu kada pada Nova godina, pa prekidamo

koncert vatrometom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.