HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA -

VAŠ LIČNI ASTROLOG

Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Partner će biti dobar, blagonaklon i pažljiv prema vama. Nekada je potrebno rizikovati; blaži uspeh i sreća. Unosite više vode i tečnosti; pad energije i problemi. Ukoliko osećate da ste superiorniji - nevolje su blizu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Dobar seksualni život i pozitivna ljubavna dešavanja. Očekujte novac koji je obećan ili odavno kasni; preokret. Izbegavajte kavgu, provokacije i brzu vožnju; manje brige. Shvatićete da nikada ne bude kako smo isplanirali.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Bićete u prilici da sklopite površno, novo poznanstvo. Mogući su neplanirani troškovi i izdaci; vodite računa. Uprkos svemu, bićete vedri, srećni pozitivni i zadovoljni. Ukoliko smatrate da je sve u redu, neka tako i ostane.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Propuštene prilike koje će se ponavljati u budućnosti. Dobro vreme za pomoć, protekciju, pozajmicu ili kredit. Povremene glavobolje ili upale; nešto bolje po podne. Bavite se sportom, šetajte u prirodi i isključite telefon.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Prazan emotivan život; teško za nove ljubavne podvige. Povoljno za trgovinu, trampu i razmenu; uspeh u školi. Kupite sebi neku novu sitnicu; popravlja raspoloženje. Shvatićete da nemate dovoljno vremena za tuđe živote.

DEVICA (24. 8 - 23. 9)

Neprijatni momenti prouzrokovani nepažnjom i grubošću. Dan kada ne znate šta da radite sa sobom i svojim novcem. Nemate ozbiljnijih problema; dobri, jaki, vitalni, zdravi. Uspeh i sreća dolaze kroz nove, kreativne i sveže ideje.

VAGA (24. 9 - 23. 10)

Lepo je u ljubavi; bez većih prepreka, nevolja i žalosti. Nema dana, a da nešto ne pođe po zlu; čuvajte novac. Potrudite se da što manje jedete; problemi varenja. Razvijajte nadu i pozitivniji pogled na stvari oko vas.

ŠKORPIJA (24. 10 - 22. 11)

Dan u kojem shvatate da život i nije tako loš; ljubav. Polovično ostvarenje želja i nada; sitne pare za trošak. Nešto slabiji nego obično; manje kafe i slatkiša. Zamenite zavese, ukrasite dom, okačite o zid novu sliku.

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Praznina koju može popuniti novo ljubavno poznanstvo. Uspeh na poslovnom planu; dobre vesti, ortački poslovi.

Dan za namirnice bogate vitaminima; dobro zdravlje. Ponekad majstor donese sreću tako što popravi veš-mašinu.

JARAC (22. 12 - 19. 1)

Partner vam ne može odoleti; dobar život i razumevanje. Bićete bez pravih, poslovnih ideja; mogući su manji gubici. Izbegavajte uznemirujuće vesti ili trač; nesanica i brige. Učite se radosti davanja; nemojte samo da očekujete.

VODOLIJA (20. 1 - 18. 2)

Sposobni i kadri da ispadnete smešni u društvu; brige. Uspeh privatnicima, lekarima, javnim licima i putnicima. Izbegavajte druženje i sedeljke; dan za dobru knjigu. Slab dan za uspehe u školi, takmičenja i dokazivanja.

RIBE (19. 2 - 20. 3)

Sretno u svakom smislu; prilika da se život popravi. Ukoliko ste timski igrač, slabog i nežnog ega - uspeh je tu. Želudačne smetnje i slabije varenje; izbegavajte lekove. Ukoliko nemate očekivanja, niko vas ne može povrediti.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.