„Ne trgujem ljubavlju prema crno-belima”

24 Sata (Serbia) - - SPORT - Mz

DUG - Duško Vujošević se pre godinu dana rastao sa Partizanom, ali razlaz dve strane je bio sve samo ne prijateljski.

Iskusni trener je naveo da nije iskoristio sva sredstva borbe prilikom smene.

- Mogao sam da aktiviram navijače koji su bili uz mene, ali nisam hteo. Tako bih ja bio kriv što ne stižu pare u klub, a to nisam želeo. Ja sam se sklonio, to treba da urade i članovi uprave ako nemaju para. Šta sada, prodaju pamet sa svojih 29 godina. Još uvek imam strpljenja, ali ono nije bezgranično. Samo je bezgranično iscrpljeno. Ne želim da ponovo prodaju priču igračima da ne primaju stipendije zbog duga prema meni. Znam da će biti manipulacija iz vrha kluba.

Crno-beli su trofejnom stručnjaku ostali dužni veliku svotu novca, koju strateg Limoža ne želi da oprosti.

- Partizan mi je ostao dužan, pa sam dobio garanciju BAT-a da ću do kraja biti isplaćen. Radi se o velikoj količini novca. Na odlasku su mu dugovali oko 600.000 evra, ali je taj dug kasnije smanjen za nekih 100.000 evra zbog kazni i korišćenja službenog mobilnog telefona. Ostali dug je trebalo da mi bude isplaćen za šest godina, s tim što mi je odmah pripalo 150.000 evra, i to sa zakašnjenjem - priča Vujošević za Partizan.net.

Bivši strateg crno-belih kaže da nije trgovac.

- Ja ne trgujem svojom ljubavlju, u Partizanu sam radio i imao ugovor. Jedna je stvar trenerski posao, koji je dobro plaćen ali skupo košta. Meni je posao na klupi crno-belih ugrozio zdravlje, znate da sam na dijalizi - jasan je Vujošević.

Mogao sam da aktiviram navijače koji su bili uz mene, ali nisam hteo. Tako bih ja bio kriv što ne stižu pare u klub

Duško Vujošević

DUŠKO VUJOŠEVIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.