U Humskoj ne žele da dele bodove sa Vošom

Vojvodina i Partizan večeras (18) igraju jedan od najbitnijih mečeva u sezoni. Pobednik ostaje u trci za titulu, dok se poražena ekipa dobrano udaljava od lidera.

24 Sata (Serbia) - - SPORT - M. Zarić

PREDNOST - Remi na “Karađorđu” nikome ne odgovara jer bi u tom slučaju Zvezda dobila priliku da poveća prednost na tabeli.

- Uprkos problemima sa kojima se susrećemo, kod mojih igrača neće izostati glad za pobedom. Dok u nama bude zadnje kapi života, biće i borbe za dres Partizana, kao i želje da se osvoje tri boda - jasno je poručio trener crno-belih Marko Nikolić.

Pred ovaj duel obe ekipe se uzdaju u statistiku. Vojvodina je dobila svih osam mečeva na svom terenu, dok je “parni valjak” pobedio na 12 od poslednjih 13 utakmica. Strateg Novosađana Nenad Lalatović je Partizanu prepustio ulogu favorita.

- Priča o tome ko je favorit na ovim mečevima ne pije vodu. Vojvodina ima kvalitetan sastav, sa zanimljivom grupom igrača. Znala je da bude neprijatna po Partizan prethodnih godina, toga se svi sećamo. Nemam dilemu da su Novosađani, ali i svi drugi timovi, protiv nas silno motivisani. Sa takvom vrstom rivalske motivacije se suočavamo na svakom meču, što je i normalno. I poželjno. Za srpski fudbal bi bilo dobro da se svi mečevi igraju na taj način - istakao je strateg “parnog valjka”.

Za crno-bele neće igrati Đurđević i Milenković zbog kartona, dok je nastup Evertona neizvestan. I “lale” imaju kadrovskih problema.

- Ekipu sam spremio kao za svaki meč, ne želim da igračima stvaram pritisak kako je ovaj meč nešto mnogo bitniji od onog sa Bačkom. To što smo pobedili svaki meč na domaćem terenu nam neće dati dodatnu snagu. Crno-beli imaju 12 pobeda na 13 mečeva, što govori da igraju lep fudbal. Baš kao i Vojvodina - rekao je trener Novosađana Nenad Lalatović.

Hečer je upisao 23 poena, ali je izgubio koncentraciju na kraju

Čija mreža će se više tresti: Leonardo da Silva

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.