Svi bi u Val Torens

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - A. Kalaba / I. Stojanov llll

Skijalište Val Torens u Francuskoj dobilo je titulu najboljeg skijaškog odmarališta po treći put u poslednje četiri godine, samo nedelju dana pre otvaranja sezone.

Skijalište Val Torens u Francuskoj dobilo je titulu najboljeg skijaškog odmarališta po treći put u poslednje četiri godine, samo nedelju dana pre otvaranja sezone.

IZBOR - Prošle godine, ova titula je otišla austrijskom ski-centru Kicbilu. Ipak, na ovogodišnjem, četvrtom izdanju World Ski Awards, ova mitska ski-destinacija povratila je krunu zahvaljujući naporima da uvek ima različitu ponudu. Na primer, 2011. Val Torens je bilo prvo skijalište koje je ponudilo besplatan wi-fi internet na ski-stazama.

- Zbog svog sveprisutnog pionirskog duha, očaravajućeg prirodnog okruženja, neverovatne količine sunca i stanja snega, ovo mesto je unikatno i kosmopolitsko, sa živahnom, društvenom i gostoljubivom atmosferom - stoji na World Ski Awards sajtu, na kojem je glasalo više od 1,5 miliona ljudi glasalo iz 85 različitih zemalja.

Dok je Val Torens odneo najvažniju nagradu, i odmarališta u Evropi, Kanadi, Japanu, pa čak i na Bliskom istoku, dobila su svoju porciju hvale ove godine. “W Verbier” u Švajcarskoj je dobio nagradu za najbolji ski-hotel, dok je najbolja skijaška

loža “Bighorn” na Revelstouk planini u Kanadi. Ski Dubai, zatvoreni skijaški centar sa površinom od 3.000 kvadratnih metara, dobio je titulu najboljeg zatvorenog skijališta.

Val Torens ove godine lansira još jednu inovativnu uslugu radi povećanja broja gostiju. Skijaši sada pre samog odlaska na stazu mogu videti njenu popunjenost i odabrati idealno mesto za sebe. Podaci se ažuriraju u realnom vremenu.

U okviru ponuda, možete skijati u Val Torensu i odsesti u nešto jeftinijem Oreju, odakle se gondolom izvlačite do ostatka skijališta. Smeštaj je odličan, ali računajte da nema noćnog života i da je mesto potpuno pusto. Ako vam je dovoljno zabavno da s društvom uveče pravite zezanje u apartmanu, onda je pun pogodak. Mala mana je i što ćete skijanje u Val Torensu malo skratiti, da biste na vreme stigli na gondolu koja vas ponovo vraća do Oreja. Ne postoji mogućnost spuštanja na skijama.

Ako birate smeštaj u samom Val Torensu, računajte da ste u centru. Zabave ima, ali ne očekujte lud provod. Najbolje ćete se provesti u after varijanti kluba na snegu “La Folie Douce”. Nalazi se na stazi i zaista nudi vrhunski provod i ultrazanimljive ljude.

TITULU VAL TORENS PONEO JE

NAJBOLJEG TREĆI PUT U POSLEDNJE ČETIRI GODINE

PONUDA 7-14. JANUARA Val Torens (bus, smeštaj u 4-krevetnim studijima, ski-pas) 399 evra + depozit* od 250 do 450 Orej (bus, smeštaj u 4-krevetnim studijima, ski-pas) 329 evra + depozit* od 300 do 500

* Po apartmanu, vraća se ako ostavite apartman u stanju u kakvom ste ga zatekli

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.