Počinje Sajam zimske oprem e i turizma

24 Sata (Serbia) - - PUTOVANJA - llll

SAJAM - Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije “Ekspo zim” počinje danas i traje do 4. decembra u halama 3 i 3A BG sajma.

Kao i svake godine, Skijališta Srbije tradicionalno nastupaju na ovom sajmu na kojem počinje prodaja ski-karata za nastupajuću zimsku sezonu. Kako su skijaši i borderi navikli, i ove godine će na Ekspo zimu moći da kupe ski-karte sa popustom od 10 odsto. Nastupom na Sajmu Skijališta Srbije najavljuju početak skijaške sezone. Ski-centar Kopaonik od danas počinje s radom, prvi dan ski-sezone biće besplatan, a za skijaše i bordere pripremljena je staza Karaman greben. Nakon puštanja u rad Karaman grebena, pripremaju se i staze Pančićev vrh, Krst i Malo jezero, koje će biti otvorene za skijaše

čim se budu stekli uslovi.

Ski-opening na Staroj planini planiran je od 15. do 17. decembra, dok se sezona na Torniku na Zatiboru otvara od 22. do 24. decembra.

Sajam će okupiti više od 40 izlagača, uvoznika, proizvođača, distributera i servisera zimske opreme, ski-centre, agencije... Najavljeni su sajamski popusti od 10 do više od 50 odsto. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a parking 100 dinara po satu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.