HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - VAŠ LIČNI ASTROLOG Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Dan koji ćete pamtiti po slabašnim prilikama; brige. Slaba zarada i pored najbolje volje; troškovi i izdaci. Preterana nervoza, nesanica i blaži stomačni problemi. Svaka borba sa drugima je uzaludna; odmorite.

BIK (21.4 - 21.5)

Problemi oko značajnih stvari; slabe šanse i kontakti. Puno posla i malo para; svakodnevne obaveze i dugovi. Moguće su disajne smetnje i blaže zdravstvene tegobe. Priuštite sebi odmor i razbibrigu; radite samo što volite.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Privlače vas problemi i teške situacije; slabi potezi. Zadovoljni svojim učinkom; nešto para i dobre vesti. Bićete osetljivi i ranjivi na tuđe opaske i provokacije. Svaka promena će vam dobro doći.

RAK (22.6 - 22.7)

Idealan dan da se iskreno razgovara o starim problemima. Dobrom se nadajte; uspeh u poslu i sitni novčani dobici. Povedite računa o sebi; nemarnost i preterivanje u svemu. Sreća je varljiva; sami se izborite za dobar život.

LAV (23.7 - 23.8)

Zadovoljstva koja će vas skupo koštati; povedite računa. Može se dogoditi da ništa ne ide po planu; brige na poslu. Svakodnevni stres vam neće previše prijati; odmorite se. Dobro radite i dobrom se nadajte; ne postoji bolji način.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Sreća kojoj se niste nadali; uživanja, strasti i toplina. Mogućnost da potrošite svoju sitnu ušteđevinu; pažljivo. Bez dramatičnih i teških situacija; dobro zdravlje.

Mislite samo poletno i pozitivno.

VAGA (24.9 - 23.10)

Ukoliko želite sreću, morate biti pošteni u ljubavi.

Miran dan; dobro za pozajmicu, kredit i rad sa novcem. Ukoliko ste bili slabi, uspešno i brzo ćete se oporaviti. Ne štedite na ljudima koji vas podržavaju, vole i pomažu.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Privlačniji i poželjniji nego što očekujete; dobre vesti. Nešto malo novca da se dobro osećate; povoljne prilike. Bez većih problema i muka; dan za dobru knjigu i dremež. Ukoliko je to moguće, ne čitajte uznemirujuće vesti.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Bićete srećni tokom celog dana; pravo uživanje.

Slab momenat za novi posao ili povišicu; veći izdaci. Hronične tegobe i rane; bez energije i motivacije. Praštajte drugima i nadajte se dobrom.

JARAC (22.12 - 19.1)

Uvek učite od ljudi koji uživaju u ljubavi ili braku. Ne trebate pozajmljivati novac, niti se uzdati u sreću. Optimizam, nerad i čašica razgovora vas iscrpljuju. Izbegavajte masnu hranu, alkohol i dugo sedenje.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Partner čini da dajete samo najbolje od sebe; strast.

Sve postižete na vreme, ali novac nikako da dođe u život. Čelično zdravlje, puno energije; pomozite slabima.

Čitajte knjige velikih ruskih pisaca.

RIBE (19.2 - 20.3)

Potencijalni susreti na poslu ili simpatije nadređenih. Ne trebate brinuti ako se snovi i želje ne ispune.

Bez većih uzbuđenja; dosada, dugovečnost i vitalnost. Budite darežljivi čak i kada su džepovi prazni.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.