Nole uživa sa sinom Stefanom

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА -

NOVAK ĐOKOVIć se posle dužeg vremena oglasio na društvenim mrežama. Teniser koji do kraja sezone neće igrati zbog povrede lakta uživa u društvu sina Stefana. Nole do kraja godine neće izlaziti na teren. Čudno je pratiti beli sport bez našeg asa, a očigledno je da se Đokovć trudi da uz porodicu prebrodi težak period. Novak je postavio fotografiju na kojoj se vidi kako vreme provodi sa sinom Stefanom.

“Posmatrati svet očima dvogodišnjaka donosi mnogo više boje”, napisao je Đoković.

Proslavljeni srpski teniser izmamio je mnogima osmeh svojom poslednjom objavom na društvenim mrežama. Novak je sve aktivniji na svom Instagram profilu, te svoje pratioce često iznenadi fotografijama i snimcima o kojima se i te kako priča.

Sada je pokazao svima novo prevozno sredstvo, te je uspeo da nasmeje mnoge koji ga prate na popularnoj društvenoj mreži. U pitanju je trotinet, a pozirao je na njemu sa osmehom, pa je u opisu slike napisao: “Otišao na posao!”

Njegov humor je naširoko poznat, a u komentarima su mu obožavatelji ostavili različite komentare, poput “kralj”, “bolje od ovog ne može”, “šampion” itd. Svi njegovi navijači jedva čekaju da Srbin ponovo zaigra, ali sada je primarno da se oporavi od povrede.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.