Na ulicama 10 novih zglobnih autobusa

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD -

deset novih zGlobnih “ikarbusovih” auto“usaM urađeni” po najnovijim standardimaM od prošlog petka sao“raćaju ulicama ceograda. hradonačelnik tiniša Mali istakao je da su u pitanju niskopodna vozilaM sa klima-uređajimaM “rojačima putnika i “esplatnim internetom.

- ue standarde smo definisali još pre nekoliko godinaM a do kraja sledećeg meseca još S0 ovakvi” vozila “iće isporučeno klP „htP ceograd”. loristićemo i” u pogonima „lara“urma”M „oovi ceograd”M dok će pet od ukupno T0 novi” auto“usa “iti u pogonu „Zemun”. tve to znači da će gotovo svi građani ceograda relativno “rzo moći da osete “enefite novi” vozila rekao je Mali.

pn je dodao da je od S0RV. godine do danas vozni park gradskog prevoznoka preduzeća o“novljen sa 60 solo-auto“usaM T0 zglo“ni”M pet elektroauto“usaM kao i RS školski”.

- htP se zaista modernizuje i činimo sve da po“oljšamo kvalitet usluga. tigurno je da postoje još desetine auto“usa koje “i tre“alo zamenitiM pre svega one stare i “ez klimeM na koje se građani najviše žale. Postoji plan o kojem trenutno razgovaramoM a cilj je da se u naredni” godinu ili dve svi stari auto“usi ras”odujuM kako “i građani ceograda “ili ponosni na svog gradskog prevoznika - rekao je gradonačelnik. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.