Vesić: Pionirski grad vraćen deci

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD -

Gradski MenadŽer Goran wesić izjavio je da je tsd „Pionirski grad” naj“olji primer kako jedno preduzeće može da se promeniM a prostor privede adekvatnoj nameni.

- Pre tri i po godine ovaj prostorM koji ima T6 ”ektara i koji je uvek “io namenjen deciM “io je potpuno devastiran. Preduzeće je “ilo “lokirano i “ili su u minusu R7 miliona dinara. uu je “ila i kuća „welikog “rata”M skvoš i razni drugi sadržaji od koji” Pionirski grad i hrad ceograd nisu imali apsolutno nikakve koristi. kasno je “ilo da je Pionirski grad “io spreman za prodajuM da se ti”o privatizuje i da postaje mesto gde će se “aviti svakim drugim “iznisomM osim onim što mu je namenaM a to su deca - o“jasnio je wesić.

Poslednje tri i po godine urađen je ogroman posao u Pionirskom gradu.

– senovirana je salaM svi o“jekti su ispražnjeniM a mi ćemo sledeće godine krenuti u rekonstrukciju. ciće napravljeni i novi o“jekti za oko U00 dece. luća „welikog “rata” više nije u Pionirskom graduM veoma “rzo će skvoš teren takođe otići odavdeM čekamo izvršenje svaki danM renovirani su tereni. pve godine smo imali čitav niz sadržaja za decu tokom letnjegM a imaćemo i toku zimskog raspusta. kednostavnoM Pionirski grad je ponovo vraćen deci - naglasio je gradski menadžer. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.