Stefan milenković otvara festival “ArtLink”

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD -

PROSLAVLJENI VIOLINISTA ttefan Milenković otvoriće „brtmink“M festival mladi” talenataM SV. septem“ra koncertom u lolarčevoj zaduž“iniM na kojem će izvesti integralno wivaldijeva „Četiri godišnja do“a“zajedno sa „brtmink“mladim virtuozima.

t njim će iste večeri u izvođenju ca”ovog euplog koncerta za dve violine nastupiti vna ttanićM laureat nagrade „brtmink“. Četvrti „brtmink“festival mladi” talenata “iće održan pod sloganom „oa putu do zvezda“od SV. septem“ra do 8. okto“ra.

erugog dana festivala pijanista Pavle lrstićM do“itnik nagrade „brtmink najperspektivniji mladi muzički umetnik“za S0R6. godinu predstaviće svoje de izdanje resitalom u tvečanoj sali tkupštine grada ceograda.

Prvi put u programu festivala „brtmink“ uvršteno je džez veče i T0. septem“ra će se predstaviti srpski mladi džez muzičariM uz nemačkog džez pijanistu llausa sej“ela. Za R. okto“ar najavljen je „Matine koncert“ sa programom kamerne muzikeM koji se organizuje u saradnji sa dentrom za muziku lolarčeve zaduž“ine.

gestival će 8. okto“ra zatvoriti trenutno najtraženiji čelista na svetu jštvan wardai i „brtmink“mladi virtuozi. wardai će pored koncerta održati i majstorske radionice.

Program festivala sadrži seriju predavanja i majstorski” radionica za najmlađu pu“liku koja će imati priliku da se upozna sa umetnicima i načinom sviranja pojedini” instrumenata. vlaznice za sve koncerte mogu se kupiti na prodajnim mestima „fventima“i na “lagajni lolarčeve zaduž“ine. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.