Dva od dva: ODBOJKAŠI ređaju pobede na EP

24 Sata (Serbia) - - SPORT -

ODBOJKAŠKA REPREZENTACIJA SRBIJE ostvarila je dve startne po“ede na fvropskom prvenstvu u Poljskoj i za osvajanje prvog mesta u grupi i plasman u četvrtfinale potre“na nam je po“eda u današnjem IponedeljakM S8. avgustJ meču protiv ginske.

oeočekivanoM iza“ranici oikole hr“ića imali su mnogo teži posao protiv fstonijeM koju su po“edili sa T:S u setovimaM nego protiv domaćina i svetski” prvaka na otvaranju fvropskog prvenstva IT:0J.

- Pre dolaska u Poljsku sam govorio kako će svaka utakmica “iti mini-“itkaM a to se i u meču protiv fstonije potvrdilo. eanašnja od“ojka je takva da na kvalitet igre utiču i emocijeM a ne samo te”nika i taktika. Znao sam da će sa fstoncima “iti teža utakmica nego protiv Poljske. cilo je milion motiva da se odigra vr”unska utakmica i svi su “ili maksimalno koncentrisani. oismo mi igrali toliko loše koliko su oni do“ro odigrali. sizikovali su u servisuM nisu imali šta da izgu“e i drago mi je i da smo pored poteškoća uspeli da dođemo do trijumfa. Po“eda u moralnom smislu je možda čak i važnija nego protiv Poljske smatra selektor oikola hr“ić.

„prlovi“sada drže sve u svojim rukama. vkoliko savladamo i ginceM u narednu fazu ćemo sa prvog mesta. llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.