Rekonstruisan put Krepoljin - Žagubica

24 Sata (Serbia) - - POLITIKA / DRUŠTVO / EKONOMIJA -

rekonstruisani Put od Žagubice do Krepoljina dug 22,6 kilometara otvoren je prošle nedelje za saobraćaj u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je tom prilikom rekao da će se nastaviti sa izgradnjom najmodernijih puteva u celoj zemlji i da se time pokazuje da nema građana prvog i drugog reda.

- Vreme je da pokažemo poštovanje prema narodu na istoku i neću da prihvatim kao predsednik Srbije podelu, na one koji kažu ulažite u Beograd, Novi Sad, Niš, a svi ostali su građani drugog reda. Niste građani drugog reda, imaćete najmodernije puteve, jer nikakvu razliku ne pravimo - poručio je Vučić i dodao da će u Žagubicu doći jedan mali investitor, kako bi ljudi u tom kraju imali siguran posao.

Put od Krepoljina do Žagubice sada je deonica regionalnog puta Požarevac - Bor, a u radove je uloženo oko sedam miliona evra.

Predsednik je obišao i rekonstruisanu OŠ „Jovan Šerbanović“u Krepoljinu i poručio da stanovnike Žagubičkog kraja očekuju „bolji dani“i da će se, nakon dugo vremena, ulagati i u ovaj kraj.

- Želimo da ljudima u siromašnim delovima zemlje pokažemo da nisu zaboravljeni. Želimo da pokažemo da smo u stanju da, kada Srbija napreduje, obratimo pažnju na njih i da to osete u svakom mestu - rekao je predsednik.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.